Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesizarile cetatenilor pot fi depuse in cutii amplasate in localitatile Colegiului 5

ro

14 Feb, 2009 02:51 1197 Marime text
În această săptămână, în toate localităţile ce aparţin Colegiului 5 din judeţul Constanţa, au fost montate „căsuţe" din metal, în care cetăţenii pot depune sesizările, doleanţele, nemulţumirile şi problemele cu care se confruntă.

„Scopul montării acestor cutii metalice este acela de a afla cât mai uşor şi mai repede problemele comunelor şi satelor din Colegiul 5", afirmă Zanfir Iorguş, deputatul zonei, la iniţiativa căruia au fost instalate cutiile metalice.
Cutiile au fost montate în tot Colegiul 5: Mangalia - la intrarea în incinta Şantierului Naval Daewoo, la sediul PD-L şi la Administraţia Fiscală, Limanu - la primărie şi la noul sediu administrativ al comunei 2 Mai, Pecineaga - la cabinetul parlamentar al deputatului Zanfir Iorguş, Tuzla - la primărie şi sediul PD-L, Costineşti - la primărie şi 23 August - la primăria comunei şi la magazinul alimentar din satul Moşneni.
Toate sesizările adresate deputatului Zanfir Iorguş vor fi atent analizate şi rezolvate, fie în mod direct, de către acesta, în cazul în care problemele ridicate ţin de competenţa sa, fie printr-o serie de adrese către instituţiile abilitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii