Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Labirint din zona Gării Constanţa (galerie foto)

ro

22 Feb, 2013 20:00 2842 Marime text
strada_Labirint_8.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Labirint se intersectează cu următoarele drumuri şi bulevarde din municipiu: Oborului, Theodor Burada, Egalităţii, I.C.Brătianu, Cibinului şi Bărăganului. Pe porţiunea străzii din zona Gării Constanţa sunt situate zeci de magazine şi tarabe, unde comercianţii îşi laudă marfa. Fiind intens circulată, în special de călătorii care vin şi pleacă, dar şi de zecile de automobile, strada arată jalnic. Gropile nu lipsesc, iar trotuarele s-au transformat în parcări. Şoferii grăbiţi îşi lasă maşinile unde pe unde apucă, îngreunând şi aşa circulaţia de pe stradă.

Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii