Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mai construieşte fostul soţ al Mihaelei Rădulescu în Constanţa

ro

06 Feb, 2013 23:04 6365 Marime text
mihaela-radulescu.jpgApropiat al primarului Radu Mazăre, Emilian Schwartzenberg, prin SC Seaview Media SRL, la care este acţionar, vrea să-şi construiască un imobil, plus parcare în municipiul Constanţa.

Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu investeşte în afacerile imobiliare în ciuda stagnării înregistrate în ultima perioadă pe piaţa construcţiilor. Potrivit documentaţiei depuse la Agenţia pentru Protecţia Mediului de către Primăria Constanţa pentru SC Seaview Media SRL în vederea obţinerii acordului de mediu, societatea va înălţa un imobil în regim 2 S+P+2 etaje+T(terasă) şi o parcare, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis FN Zona Bloc TAV 4.

primarie_-Elan_Schwarzenberg.jpg „Deocamdată vrem să facem actele pentru terenul care este situat în zona Boema. În viitor încă nu ne-am decis ce vom face. S-ar putea să construim ceva sau s-ar putea să vindem terenul", a declarat administratorul societăţii Ionuţ Barbu. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, Seaview Media SRL a fost înfiinţată în anul 2000 şi are drept domeniu de activitate publicitatea. Asociaţi în societate sunt: Emilian Schwartzenberg, Oana Mihaela Moldovan, Geraldina Elena Neagoe, Carmen Antoanela

Stăncescu. Administratorul societăţii este Sorin Ionuţ Barbu. În afară de consorţiul Seaview, Emilian Schwartzenberg mai este acţionar la RLC Trident SRL şi Dux Romania Cons SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii