Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica Magda neaga acuzatia de tentativa de viol - Agresorul elevei de 16 ani, dat afara din Politie pentru ca se droga?

ro

27 Oct, 2010 12:06 1136 Marime text
Agresorul tinerei Bianca L., de 16 ani, a fost arestat. Marius Ionuţ Magda, fost poliţist la Transporturi, a fost reţinut pentru 29 de zile sub acuzaţia de tentativă de viol, după ce, luni, a bătut-o şi agresat-o pe Bianca L., elevă a Liceului Energetic din Constanţa în Parcul Tăbăcărie din Constanţa. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care instrumentează cazul, susţin că victima agresorului s-a deplasat, imediat după incident, la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, unde a fost examinată de medicii de specialitate. Victima nu a rămas internată, însă necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Cât priveşte agresorul, Marius Ionuţ Magda nu recunoaşte tentativa de viol. „Agresorul cooperează cu procurorii, a recunoscut agresiunea, însă a negat intenţia de a întreţine relaţii sexuale orale", a declarat, pentru „Replica" de Constanţa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, procurorul Cătălin Magdalena. De asemenea, oamenii legii susţin că nu a fost găsită seriga cu care Marius Ionuţ Magda a ameninţat-o pe tânără. „Până în prezent, seringa în cauză nu a fost găsită. E posibil ca aceasta să se fi pierdut prin stufăriş sau în apă", a mai adăugat procurorul Cătălin Magdalena. De menţionat că Marius Ionuţ Magda, de 29 de ani, a lucrat la Poliţia Transporturi până în 2009, când s-a retras la cerere. În toată această perioadă, tânărul nu a avut nici o abatere disciplinară, este o precizare oficială a Poliţiei. În schimb, un vecin al lui Magda şi al părinţilor acestuia, susţine că tânărul de 29 de ani avea probleme încă dinainte de a deveni poliţist, dar şi după. „Ei, n-avea probleme. Se droga, de-aia l-au dat afară şi din Poliţie. Toată lumea ştia, păcat de părinţi, oameni modeşti, care au încercat mereu să îi ofere de toate", a spus vecinul, dar care nu a vrut să îi fie dezvăluită identitatea. „Suntem toţi şocaţi de acest eveniment. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate şi vom face tot ce ne stă în putinţă să o ajutăm să se reechilibreze. Este un copil bun care nu se aventura în fugă de la cursuri. Terminase orele de curs şi a plecat însoţită de alţi colegi spre casă, iar în apropiere de liceu s-a întâmplat nenorocirea. Cel care a recurs la aceste gesturi este un individ fără căpătâi. Fata poate rămâne traumatizată pe viaţă. Suntem foarte îngrijoraţi pentru că elevii nu sunt protejaţi suficient. Îi protejem în interiorul instituţiei, dar în afara clădirii cum să-i protejăm? Pe elevul care a însoţit-o pe Bianca îl felicit pentru prezenţa de spirit că a sunat la 112", a declarat, pentru „Replica" de Constanţa, Camelia Grigoreanu, directoarea Liceului Energetic, la care învaţă eleva. Potrivit şefului Medicinei Legale, dr. Marius Popa, Bianca a primit un certificat medico-legal care atestă că a fost agresată fizic. „A fost lovită în zona capului şi a feţei. Este vorba de agresiune fizică", susţine medicul Popa. Reamintim că nefericitul incindent s-a produs luni după amiază, când eleva se afla, după orele de curs, cu doi colegi în Parcul Tăbăcărie. Au fost opriţi de Marius Ionuţ Magda, care le-a cerut bani, sub ameninţarea unei seringi. Colegii fetei a reuşit să fugă, însă tânăra a fost prinsă de acesta, după care a început să o lovească cu pumnii, după care a fost trântită la pământ şi s-a suit peste ea, încercând să o violeze.

www.replicaonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii