Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Lauda de sine nu miroase-a bine“ Consilierul judeţean Daniel Turcu şi-a depus raportul de activitate (document)

ro

18 Nov, 2017 00:00 3228 Marime text
Consilierul judeţean Daniel Turcu (PMP) şi-a depus raportul de activitate pentru primele 16 luni de mandat. Raportul alesului local poate fi lesne comparat cu un laudatio. Analiza activităţii „fără precedent“ a consilierului a fost depusă fix în perioada în care partidul din care face parte se pregăteşte de alegeri. Din informaţiile noastre, Turcu se pregăteşte să „atace“ postul de prim-vicepreşedinte.
 
„Excluzând conducerea CJC (preşedintele şi vicepreşedinţii), din păcate, sunt singurul consilier judeţean care a iniţiat un proiect de hotărâre în perioada raportată. Proiectul iniţiat viza înfiinţarea unui nou traseu, respectiv traseul Constanţa - Năvodari - Lumina, care ar fi asigurat o decongestionare a fluxului de călători din această zonă. Pentru iniţierea acestui proiect, m-am consultat cu Autoritatea Judeţeană de Transport, am călătorit cu mijloacele de transport ce operează şi deservesc rutele Năvodari - Constanţa, Năvodari - Lumina, Lumina - Constanţa şi am discutat cu navetiştii de pe rutele menţionate, locuitori ai judeţului Constanţa. Operatorul care ar fi urmat să execute noul traseu urma să preia o parte din călători, ajungându-se, în acest mod, la asigurarea unui serviciu de transport public de calitate. În cadrul şedinţei din 30.06.2017, consilierii de la PSD şi PNL s-au abţinut să voteze proiectul de hotărâre, acesta fiind votat favorabil doar de consilierii judeţeni PMP. Drept urmare, proiectul a picat la vot“, afirmă consilierul.
 
Daniel Turcu a uitat să amintească însă în raport că în şedinţa din 28 iulie a.c., alături de ceilalţi consilierii judeţeni, a votat pentru creşterea numărul de mijloace de transport pe aceeaşi rută. S-a ajuns la acest vot după ce s-au efectuat mai multe controale, în mai multe zile, la ore diferite, şi Consiliul Judeţean a hotărât de comun acord cu operatorii şi comisiile din Consiliul Judeţean că este nevoie de o suplimentare pe acest traseu. Astfel, numărul de maşini a fost suplimentat cu zece microbuze care vor circula zilnic şi cu două autocare.
 
Trecând peste această menţiune din raportul de activitate, ca urmare a votului primit în plenul şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa din data de 6.07.2016, Turcu activează în două comisii de specialitate din cadrul CJC: 1. Comisia pentru Educaţie, Sport, Turism şi Tineret, ca secretar şi 2. Comisia pentru Mediu şi Agricultură, unde are calitatea de membru.
 
În cadrul şedinţei CJC din data de 17 august 2016, Turcu a mai fost desemnat, în urma votului primit în plen, reprezentant al CJC în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa. Consilierul afirmă că a participat la şedinţele CA-ului Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ce vizau bugetul de venituri şi cheltuieli, planul de achiziţii publice, statul de funcţii şi organigrama spitalului. Daniel Turcu a mai participat şi la alte evenimente organizate sub egida Consiliului Judeţean Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza raportul de activitate integral al consilierului judeţean Daniel Turcu (PMP).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii