Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul județean Răzvan Filipescu de la PRO România și-a depus raportul de activitate pentru 2023 (DOCUMENTE)

ro

21 Jan, 2024 17:00 1038 Marime text
  • Primul raport depus în rândul consilierilor județeni aparține lui Răzvan Filipescu (Pro România)
  • Răzvan Filipescu este președintele Comisiei pentru Mediu și Agricultură
  • În raportul de activitate pentru 2023, Filipescu notează a participat Ia ședintele organizate de către Consiliul Județean Constanta, precum și Ia cele din cadrul Comisiei de specialitate nr. 4 pentru Mediu și Agricultură, unde a discutat, analizat, amendat și avizat proiectele de hotărâri primite
  • Principalele amendamente și discutii au făcut referire în special Ia perspectiva de pierdere a finanțării din PNRR pentru Spitalul de Pediatrie Mama și Copilul”, situația transportului județean, a organigramei și activitătii CJC, a activității societății Drumuri Județene Constanța SA etc
  • Consilierul județean a enumerat și câteva dintre proiectele inițiate pe parcursul anului 2023 dar și deplasările în teritoriu
 

 
În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Primul raport depus în rândul consilierilor județeni aparține lui Răzvan Filipescu (Pro România).

Răzvan Filipescu este președintele Comisiei pentru Mediu și Agricultură de la nivelul CJC.

În raportul de activitate pentru 2023, Filipescu notează a participat Ia ședintele organizate de către Consiliul Județean Constanta, precum și Ia cele din cadrul Comisiei de specialitate nr. 4 pentru Mediu și Agricultură, unde a discutat, analizat, amendat și avizat proiectele de hotărâri primite.

„Principalele amendamente și discutii au făcut referire în special Ia perspectiva de pierdere a finanțării din PNRR pentru Spitalul de Pediatrie Mama și Copilul”, situația transportului județean, a organigramei și activității CJC, a activității societății Drumuri Județene Constanța SA etc.
În calitate de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Constanța, am participat activ Ia întâlnirile realizate de către aceasta în localitățile din județ, împreună cu ISU și Prefectura Constanța”, a precizat Filipescu în raportul de activitate.

Consilierul județean a enumerat și câteva dintre proiectele inițiate pe parcursul anului 2023, cum ar fi: Proiectul de CJ nr. 90/31.03.2023 privind aprobarea transmiterii unei solicitări Consiliului Local al Comunei Amzacea pentru efectuarea demersurilor necesare privind trecerea unui bun imobil, proprietate publică a UAT Comuna Amzacea, din domeniul public al UAT Comuna Amzacea în domeniul public al UAT Județul Constanța, având în vedere demersurile inițiate încă din februarie 2021, referitoare Ia „Modernizarea și extinderea Oborului din satul General Scărișoreanu, comuna Amzacea”.

Totodată, Filipescu susține că a participat Ia întâlniri cu cetățeni ai județului și reprezentanți ai administrațiilor locale, pe probleme de interes local, cu ocazia vizitelor în județ, organizate inclusiv cu europarlamentarul Corina Crețu, dar și la ședințele organizate pe tema înființării Organizației de Management a Destinației Ia nivelul județului Constanța.

Raportul de activitate poate fi consultat integral în secțiunea „documente".
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Alți doi consilieri locali PSD din Consiliul Local Municipal Constanța și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii