Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2023 17:00 2968 Marime text
  • Prin Hotărârea nr. 281/27.11.2020, Stelian Gima a fost ales vicepreședinte al Consiliului Judeţean Constanţa pentru mandatul 2020 - 2024
  • Consilier județean PNL, acesta și-a depus zilele trecute raportul de activitate pentru perioada ianuarie 2022 - decembrie 2022
  • Raportul care se desfășoară pe 38 de pagini poate fi consultat integral în secțiunea „documente”.
  • Gima are atribuţii de coordonare a activităţii următoarelor direcţii: arhitectul șef al Judeţului; Direcţia Generală Tehnică, Urbanism, PNDL, Amenajarea Teritoriului; Direcţia de Turism și Coordonarea Instituţiilor de Cultură Subordonate, Direcţia de Dezvoltare Judeţeană şi Coordonarea Instituţiilor de Sănătate, Sport şl Invăţământ; Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public și Privat – Autoritatea Judeţeană de Transport și Unitatea de Implementare a Proiectului Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Judeţul - UIP SMID
 
Potrivit prevederilor art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

În conformitate cu prevederile Codului Administrativ, coroborate cu prevederile art. 60 din Regulamentul de Organizare ş Funcţionare al Consiliului Judeţean Constanţa, aprobat prin Hotărârea nr. 281/27.11.2020, a fost ales vicepreședinte al Consiliului Judeţean Constanţa pentru mandatul 2020 - 2024.

Stelian Gima, consilier județean PNL aflat la al doilea mandat și-a depus zilele trecute raportul de activitate pentru perioada ianuarie 2022 - decembrie 2022.

Raportul care se desfășoară pe 38 de pagini poate fi consultat integral în secțiunea „documente”.

Gima a notat că pe parcursul anului anterior a participat la un număr de 17 ședinţe ale Consiliului Judeţean Constanţa și a condus 4 dintre acestea.

În cadrul acestor ședințe a votat favorabil un număr de 363 de proiecte de hotărâri.

În calitate de reprezentant al Consiliului Judeţean Constanţa în Comisia Judeţeană de Fond Funciar a participat la 5 ședinţe.
Prin dispoziţia nr. 466/27.11.2020 a Președintelui Consiliului Judeţean Constanţa i-au fost delegate atribuţiile de coordonare a activităţii următoarelor direcţii: arhitectul șef al Judeţului; Direcţia Generală Tehnică, Urbanism, PNDL, Amenajarea Teritoriului; Direcţia de Turism și Coordonarea Instituţiilor de Cultură Subordonate, Direcţia de Dezvoltare Judeţeană şi Coordonarea Instituţiilor de Sănătate, Sport şl Invăţământ; Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public și Privat – Autoritatea Judeţeană de Transport și Unitatea de Implementare a Proiectului Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Judeţul - UIP SMID.

Prezentăm în continuare și  declarația de avere și de interese a vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima.

Conform documentului depus de vicepreședintele CJC 15.06.2023 pentru anul fiscal anterior, acesta deține 50% dintr-un teren intravilan dobândit în 2019 în Constanța, un apartament, tot în municipiul Constanţa cumpărat în 2013 și un autoturism Volkswagen fabricat în anul 2012.

Stelian Gima are de restituit și două credite bancare - unul de 39.500 euro, scadent în anul 2037, iar celălalt de 56.200 euro scadent tocmai în anul 2043.
 
La capitolul venituri, în anul fiscal precedent, Stelian Gima a realizat venituri în sumă de 147.923 lei. Soția sa, de profesie medic a avut venituri de 146.664 lei de la SCJU Sfântul Apostol Andrei Constanța și 368.662 lei, reprezentând dividende de la Cardio Medical Galm Constanța. Fiul familiei Gima a încasat alocații în valoare de 2.916 lei.
 
În declarația de interese, vicepreședintele CJC și-a menționat calitatea de membru atât în Biroul Permanent Local cât și în Biroul Permanent județean al PNL Constanța.

Totodată, acesta a menționat și contractele de prestări servicii ale Smart Archives SRL, firmă din care a ieșit, astfel: contract prestări servicii arhivistice Constanța cu Spitalul Municipal Mangalia str. Carol Davila, nr. 3 – 0 lei; contract prestări servicii arhivistice Constanța - Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța – 64.500 lei și contract prestări servicii arhivistice Constanța - Spitalul Municipal Medgidia în valoare de 94.800 lei.

În declarația de interese din 2022, Stelian Gima figura cu 20 de părți sociale deținute în cadrul Smart Archives SRL, care în 2022 a declarat o cifră de afaceri de 162.860 lei, un profit de -20.480.00 lei, datorii de 50.130 lei și un angajat.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 33.43%, notează www.termene.ro.

Firma are în prezent asociat unic și administrator pe Gheorghe Gima și se află la aceeași adresă cu Cardio Medical Galm Constanța, deținută de Eleonora Gima, soția vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța.

Cardio Medical Galm Constanța, fosta Agroseg Galm SRL, aparține soției lui Stelian Gima și nu figurează cu contracte din achiziții publice.
Pentru 2022, compania care derulează activități de asistență medicală specializată a raportat o cifră de afaceri de 479.055 lei, 368.662 lei și un angajat, potrivit www.termene.ro.

În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Stelian Gima, vicepreședinte al CJ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Dispoziție semnată de președintele Consiliului Județean Constanța. Și-a desemnat reprezentantul în Asociația ITI Delta Dunării

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii