Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir „Pentru PNL, orice plecare este o pierdere"

ro

04 Apr, 2009 02:18 1438 Marime text

Nemulţumirile în PNL par să înceapă a se manifesta prin demisii. Fostul ministru de Externe în Cabinetul Tăriceanu, Adrian Cioroianu, şi-a depus, ieri dimineaţă, demisia din PNL.

Gestul său survine după ce conducerea partidului i-a oferit locul opt pe lista PNL pentru europarlamentare, poziţie considerată neeligibilă. Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, apreciază că, indiferent de nivelul atins de un liberal în administraţia centrală sau locală, „orice plecare reprezintă o pierdere". Cât va afecta demisia lui Cioroianu rezultatul PNL la euroalegeri sau la prezidenţiale „este greu de spus... probabil, nu în mare măsură". În opinia lui Dragomir, traseul PNL este clar şi „nu va fi afectat decât de plecarea unuia sau a altuia". „Sunt convins că a fost o supărare de moment şi ar fi trebuit să mai aştepte. În alegerile pentru PE nu poţi mulţumi pe toţi. I se oferise locul opt, dar l-a refuzat, era normal să nu mai apară deloc, ulterior", a conchis liderul PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.

La rândul său, fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu, nu ştia exact ce se întâmplase. Pus în temă, Albu a declarat: „E urmarea faptului că nu a avut un loc eligibil pe lista PNL pentru PE. Lista nu este făcută de preşedintele Crin Antonescu, ci de Biroul Politic Central şi este o decizie statutară, care a respectat procedura", a specificat Gheorghe Albu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jiji 04 Apr, 2009 13:21 pe albu intreabati-l mai bine in ce stadiu se afla dosarul lui penal, ca a furat cat a putut, cat a fost la agricultura....