Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cui cere demisia Cristy Băisan. „Am cerut situaţia la zi, însă niciodată nu mi s-a prezentat”

ro

24 Mar, 2017 12:09 3616 Marime text
Cristy Băisan susţine o conferinţă de presă în semn de protest faţă de ceea ce se întâmplă la ora actuală în PNL. Tema conferinţei ar fi trebuit să fie platforma cu care candidează la şefia partidului, aceasta intitulându-se „Cred într-un PNL curat şi puternic".
 

„Totuşi, stilul meu de exprimare au dus către o etichetare a mea ca pată de culoare, iar Gheorghe Dragomir m-a catalogat drept frustrat. Atâta timp cât vocea mea e auzită, voi rămâne o persoană vocală", a spus Cristy Băisan.

 

„Solicit demisiile lui Gheorghe Dragomir, Septimiu Bourceanu, Robert Boroianu, Gheorghe Muhscina, Marilena Dragnea şi Gabi Tomescu. Dragomir a promis că se retrage din fruntea PNL Constanţa, dar nu a spus că vrea să predea conducerea lui Boroianu şi să nu vrea să plece din viaţa politică. Îl promovează pe Boroianu într-un mod prin care doar Trahanache a lui Caragiale o poate face. Boroianu a devenit într-un mod nestatutar trezorier al PNL. Am cerut situaţia la zi, însă niciodată nu mi s-a prezentat.
 
Solicit demisiile lui Septimiu Bourceanu şi a lui Gabi Tomescu pentru că ceea ce fac ei e la limita legii şi fabrică zi şi noapte documente. Solicit demisia Marilenei Dragnea pentru că este incompatibilă moral cu ceea ce doreşte. Ea organizează şi tot ea candidează la alegerile de la Năvodari. Gheorghe Muhscina, ce credibilitate are el dacă ajunge preşedintele organizaţiei prin susţinerea unor persoane care sunt aduse în ziua votului şi nu de persoane din activul partidului", a spus Băisan.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii