Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:50 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul judeţean Cristy Băisan îşi suspendă candidatura. Bogdan Huţucă şi Mihaela Andrei vor funcţia supremă în PNL Constanţa!

ro

22 Apr, 2017 00:00 1285 Marime text
Consilierul judeţean Remus Cristy Băisan a anunţat astăzi că îşi suspendă candidatura, deoarece nu doreşte să „legitimeze în niciun fel alegerile“ de la nivelul organizaţiei judeţene. Prin intermediul unui comunicat de presă, liberalul susţine că aşteaptă soluţionarea tuturor contestaţiilor aflate pe rolul instanţelor, înainte de a decide dacă mai candidează sau nu.
 
Vă reamintim că alegerile din filiala Constanţa sunt acum contestate, atât în forurile interne ale partidului, cât şi în instanţă.
 
„Contestaţiile depuse sunt în curs de soluţionare şi au şanse reale de a anula, aşa cum ar fi corect, aceste alegeri interne. Am încredere că soluţionarea acestor contestaţii va duce către reluarea procesului alegerilor interne în filiala PNL Constanţa.
Întrucât nu doresc să legitimez în niciun fel alegerile la nivel judeţean, programate pentru 27 aprilie, îmi suspend candidatura până la soluţionarea contestaţiilor, urmând să iau o decizie finală după ce instanţele se vor pronunţa. Principiile mele nu îmi permit să merg să cer un vot de încredere unor persoane lipsite de credibilitate care au obţinut funcţii în organizaţiile locale în urma unui proces de alegeri interne profund viciat”“, a transmis Băisan.

Alegerile vor avea loc pe 27 aprilie 

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal se întruneşte joi, 27 aprilie, la Casa de Cultură Constanţa, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean, pentru alegerea noului Birou Politic Judeţean. Candidaturile se depun la sediul Filialei PNL Constanţa, până cel târziu astăzi, la ora 18.00. La Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA), constituită la nivelul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, s-au primit doar două cereri de înscriere pentru funcţia de preşedinte al Biroului Politic Judeţean al partidului, care urmează să fie ales pe 27 aprilie. Până la acest moment, pentru funcţia de preşedinte au fost înregistrate doar două cereri: deputatul Bogdan Huţucă şi consilierul municipal Mihaela Andrei

Ti-a placut articolul?

Comentarii