Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonella Marinescu „Dacă mi s-ar cere să fac o recomandare pentru Colegiul 9, aceasta ar fi Lucian Băluţ"

ro

11 Oct, 2012 01:00 2541 Marime text

Antonella_il_sustine_pe_Balut_-_Lucian_Balut.jpgDeputatul Colegiului 9, Antonella Marinescu a anunţat deja că nu mai doreşte să continue activitatea parlamentară din motive personale, legate în principal de familie. Cum PSD nu şi-a bătut în cuie candidaţii pentru Colegiile de pe municipiu, am întrebat-o pe deputatul PSD pe cine ar recomanda să candideze pe Colegiul său.

Răspunsul a venit prompt: „Cred că profesorul Lucian Băluţ ar fi persoana potrivită să meargă în parlament", susţine deputatul. Preşedintele organizaţiei municipale a PSD a primit cu mare plăcere complimentul venit din partea deputatului, însă ar prefera ca „la 60 de ani să preia managementul Portului Constanţa". Băluţ, a fost selectat de PricewaterhouseCoopers (PwC) şi FMI pentru recrutarea componenţei managementului privat al Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa. „Urmează pe 12 octombrie un Consiliu de Administraţie la nivelul APC şi apoi şedinţa AGA, astfel încât între 15-17 octombrie voi avea un răspuns în această chestiune. Dacă nu va ieşi, poate atunci mă voi gândi şi la candidatură.

Deocamdată nu o fac", a precizat Lucian Băluţ. Din experienţa politică a alegerilor parlamentare, liderul de la municipiu al social-democraţilor susţine că deşi lansarea candidaţilor va avea loc săptămâna viitoare, listele de candidaţi pot suferi modificări până în ultima zi înaintea depunerii lor la Biroul Electoral. Aşadar, surprize mai pot apărea!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii