Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist local amenințat cu o toporișcă în Piața Tomis III. Condamnare definitivă

ro

28 Apr, 2020 00:00 2976 Marime text

Sentință definitivă în cazul poliţistului local amenințat cu o toporişcă în Piaţa Tomis III din Constanţa! Ieri. judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa au decis condamnare definitivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, la pedeapsa de nouă luni de închisoare.
 
Instanța avut în vedere că cel în cauză mai are o condamnare (din 2017, un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis), magistraţii au constatat că infracţiunea de ultraj este concurentă cu cea pentru care a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare. Pe cale de consecinţă, inculpatului i-a fost aplicată pedeapsa cea mai grea, de un an şi şase luni de închisoare, la care s-a adăugat un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată, trei luni. În final, i-a fost aplicată inculpatului pedeapsa de un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
 
Conform procurorilor, poliţistul local a fost ameninţat de inculpat în timpul unui control tematic pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit de produse, iar inculpatul dorea să scape de controlul poliţiştilor.
 
Citește și
 
Mesaj de solidaritate
Valentina Chiriță - „Să apreciem adevăratele valori, dar cea mai importantă valoare este Viața”


Caz inedit la Constanța!
Un polițist de la Locală, amendat de un coleg de la Poliția Rutieră


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii