Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașinile a doi polițiști din Constanța, sparte. Hoții au furat tot ce le-a picat în mână. Decizia magistraților

ro

29 Dec, 2021 00:00 2190 Marime text

 
  • Hoții i-au furat din mașină stația radio, geaca de polițist și mai multe documente, procese verbale pentru sancțiuni pe linie rutieră. Stația radio a fost imediat scoasă din sistem.
 
  • La câteva zile după ce au spart mașina polițistului național, hoții au spart și mașina unui polițist local, de unde au furat o geacă.
 
Judecătoria Constanța a decis menținerea în stare de arest preventiv a celor trei bărbați suspectați au spart, printre altele, mașinile a doi polițiști din Constanța (unul național și celălalt de la locală) din interiorul cărora au furat diverse bunuri.
 
Noile mandate de arestare au fost emis de Judecătoria Constanța și contestate la Tribunalul Constanța.
 
 Oficial!
 

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa și dispune prelungirea pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.01.2022, până la data de 30.01.2022 inclusiv, a măsurii arestării preventive dispuse cu privire la inculpații: 1. R M, fără antecedente penale, sub aspectul săvârțirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată (13 acte materiale), 2. R C, fără antecedente penale, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată (10 acte materiale), și 3. D M A, fără antecedente penale, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de complicitate la furt calificat în formă continuată (8 acte materiale).

 
Amintim că la data de 24 noiembrie 2021, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 noiembrie 2021, persoane necunoscute au spart geamul unui autoturism, parcat în municipiul Constanța, iar din interior au sustras mai multe documente, dar și obiecte care aparțin unui polițist din cadrul I.P.J. Constanța.
 
Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, iar la data de 30 noiembrie a.c., au fost identificați 3 bărbați, de 20, 21 și 37 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.
 
În sarcina bărbaților de 20, respectiv 37 de ani au fost probate mai multe fapte de furt calificat, prin același mod de operare, iar în ceea ce-l privește pe bărbatul de 21 de ani, acesta este cercetat pentru complicitate la săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.
 
Cei 3 au fost reținuți, ulterior, fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.
 
În ceea ce privește bunurile lăsate de către polițist în autoturismul personal, la nivelul IPJ Constanța au fost declanșate verificări, prin structura de profil.
 
Polițistul este de la Secția 9 Rurală, dar locuiește în Constanța. Hoții i-au furat din mașină stația radio, geaca de polițist și mai multe documente, procese verbale pentru sancțiuni pe linie rutieră. Stația radio a fost imediat scoasă din sistem.
 
La câteva zile după ce au spart mașina polițistului național, hoții au spart și mașina unui polițist local, de unde au furat o geacă.
 
Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Constănțean arestat în Ajunul Crăciunului pentru două sticle de whiskey
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii