Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul privind cadastrarea judeţului Constanţa, amânat pentru 13 februarie

ro

24 Jan, 2017 11:39 2031 Marime text
Iuliana Radu, magistrat al Tribunalului Constanţa, a amânat pentru data de 13 februarie, judecata în dosarul denumit generic „Geotop 2001“, privind cadastrarea judeţului Constanţa.

Cauza a fost amânată  faţă de cererile formulate de apărătorii alesi ai inculpaţilor şi pentru citarea părtilor.

În acest dosar, Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost deferit Justiţiei alături de Titi Cenuşă, fost arhitect-şef al CJC, dar şi de Ioan Ichim, din Bucureşti, la data presupuselor fapte administrator al unei societăţi comerciale (Geotop).
 
Nicuşor Daniel Constantinescu, în prezent deţinut în altă cauză, este acuzat de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave.
 
Titi Cenuşă, fost arhitect-şef în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, este bănuit de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave.
 
În sarcina lui Ioan Ichim, la data presupuselor fapte administrator al unei societăţi comerciale (Geotop), s-a reţinut infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii