Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde din partea Primăriei Constanţa pentru SC Alcorex Building SRL. În ce constă actul

ro

17 Aug, 2017 00:00 4468 Marime text
SC Alcorex Building SRL a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa Autorizaţia de construire nr. 1137 din 16/08/2017 pentru edificarea unui bloc de opt etaje în staţiunea Mamaia.
 
Actul emis de municipalitate presupune „Construire imobil P+6e-8e apartamente de vacanţă cu parcare la parter. Notă: 172 de locuri de cazare în 56 de apartamente, 53 de locuri de parcare şi un autocar la parter în incintă“.
 
Reamintim că Alcorex Building SRL (fosta SC Alcorex Serv SRL) a depus, la începutul acestui an, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+6-8E cu funcţiunea de apartamente de vacanţă cu parcare la demisol şi parter şi construire piscină“, propus a fi amenajat în staţiunea Mamaia, careul D1, lotul 3, pe malul lacului Siutghiol, vizavi de Complexul Iaki. Terenul este situat în oraşul Constanţa, în staţiunea Mamaia, şi este proprietate a beneficiarului, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 2487/01.08.2016, fiind identificat cu numărul cadastral 108.129. Terenul, în suprafaţă de 1.734 mp, este liber de construcţii şi are următoarele vecinătăţi: la sud - lot 5, teren în proprietatea Primăriei Constanţa, la nord - lot 2, teren privat, la est - bulevardul Mamaia, la vest - trotuar betonat, teren în proprietatea Primăriei Constanţa.
 
Pe amplasament se propune realizarea unui imobil cu regim de înălţime D+P+6-8 etaje, care va avea următoarele retrageri la nivelul demisolului: minimum 8,43 m faţă de limita de vest, minimum 1,6 m faţă de limita de sud, minimum 1,6 m faţă de limita de nord şi minimum 5 m faţă de limita de est. Pe latura de vest se va realiza o piscină lipită de construcţia propusă şi dispusă la minimum 3 m de limita terenului spre vest. Distanţa dintre piscină şi limita apei este de minimum 5 m. Clădirea va fi prevăzută cu accesuri auto dinspre bulevardul Mamaia, accesuri către parcajele dispuse la demisol şi la parterul clădirii. Accesul pietonal se va face din trotuarul bulevardului Mamaia, ce are câte trei benzi pe sens cu lăţimea de minimum 3,5 m. Imobilul proiectat are o capacitate de 172 de locuri. Pentru cele 172 de locuri au fost prevăzute 53 de locuri de parcare. De asemenea, se va asigura şi un loc de parcare pentru un autocar, la nivelul parterului.

Despre Alcorex Building SRL

Firma a fost înfiinţată în anul 1997 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 50.100 de lei, integral vărsat, este compus din 5.010 părţi sociale. Firma Alcorex Building SRL este deţinută de Mirela Rădulescu, născută pe 12.12.1967, în Fagaraşu Nou, Tulcea, şi Ramona Bobelea, născută pe 23.12.1983, în Babadag, Tulcea. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorii firmei, al cărei obiect de activitate vizează „dezvoltarea (promovarea) imobiliară“, sunt Narcisa Pascu, născută pe 16.11.1953, în Constanţa, şi Mirela Rădulescu.
 
Citeşte şi:
 
Bloc de opt etaje, cu parcare la demisol şi piscină, vizavi de Complexul Iaki. Investitori, femei de afaceri din Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii