Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:20 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de opt etaje, cu parcare la demisol şi piscină, vizavi de Complexul Iaki. Investitori, femei de afaceri din Tulcea

ro

23 Jan, 2017 00:00 2305 Marime text
SC Alcorex Building SRL (fosta SC Alcorex Serv SRL) a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+6-8E cu funcţiunea de apartamente de vacanţă cu parcare la demisol şi parter şi construire piscină“, propus a fi amenajat în staţiunea Mamaia, careul D1, lotul 3, pe malul lacului Siutghiol, vizavi de Complexul Iaki.  
 
Terenul este situat în oraşul Constanţa, în staţiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, şi este proprietate a beneficiarului, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 2487/01.08.2016, fiind identificat cu numărul cadastral 108.129. Terenul, în suprafaţă de 1.734 mp, este liber de construcţii şi are următoarele vecinătăţi: la sud - lot 5, teren în proprietatea Primăriei Constanţa; la nord - lot 2, teren privat; la est - bulevardul Mamaia, la vest - trotuar betonat, teren în proprietatea Primăriei Constanţa.
 
Pe amplasament se propune realizarea unui imobil cu regim de înălţime D+P+6-8 etaje, care va avea următoarele retrageri la nivelul demisolului: minimum 8,43 m faţă de limita de vest, minimum 1,6 m faţă de limita de sud, minimum 1,6 m faţă de limita de nord şi minimum 5 m faţă de limita de est. Pe latura de vest se va realiza o piscină lipită de construcţia propusă şi dispusă la minimum 3 m de limita terenului spre vest. Distanţa dintre piscină şi limita apei este de minimum 5 m.
 
Clădirea va fi prevăzută cu accesuri auto dinspre bulevardul Mamaia, accesuri către parcajele dispuse la demisol şi la parterul clădirii. Accesul pietonal se va face din trotuarul bulevardului Mamaia, ce are câte trei benzi pe sens cu lăţimea de minimum 3,5 m. Imobilul proiectat are o capacitate de 172 de locuri în cele 52 de apartamente de două camere, 14 apartamente de trei camere şi două apartamente de două camere. Pentru cele 172 de locuri au fost prevăzute 53 de locuri de parcare: 47 la demisol şi şase la parter. De asemenea se vor asigura şi un loc de parcare pentru un autocar la nivelul parterului, şase locuri de parcare pentru personal la nivelul parterului şi două locuri de parcare la nivelul parterului pentru persoane cu handicap.

Despre Alcorex Building SRL 


Firma a fost înfiinţată în anul 1997 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 144. Capitalul social subscris, de 50.100 de lei, integral vărsat, este compus din 5.010 părţi sociale. Alcorex Building SRL este deţinută de Mirela Rădulescu, născută pe 12.12.1967, în Fagaraşu Nou, Tulcea, şi Ramona Bobelea, născută pe 23.12.1983, în Babadag, Tulcea. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorii firmei, al cărei obiect de activitate vizează „dezvoltarea (promovarea) imobiliară“, sunt Narcisa Pascu, născută pe 16.11.1953, în Constanţa, şi Mirela Rădulescu.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii