Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modifică intrarea în Portul Constanţa Punctul de control Poarta 1 va fi modernizat

ro

20 Oct, 2016 00:00 4529 Marime text
Pe data de 19.10.2016, Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de construire nr. 1582 pentru Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) SA, în vederea renovării accesului în Portul Constanţa prin Poarta 1.
 
Autorizaţia de construire constă în „Modernizare clădire post control Poarta 1: reconfigurare, recompartimentare, extindere şi etajare imobil parter, modernizare obelisc, fluidizare circulaţie rutieră şi pietonală, instalaţii şi echipamente monitorizare, modernizare drum acces Poarta 1 - gara maritimă“. Actul emis de autoritatea publică locală este valabil 12 luni.
 
De altfel, Dan Nicolae Tivilichi, fostul director adjunct al CN APMC, cel care a preluat conducerea instituţiei de la fostul manager, Valeriu Ionescu, a declarat, într-o conferinţă de presă ce a avut loc pe 8 septembrie, că vrea să modifice intrarea în Poarta 1.
 
„Vrem să modificăm intrarea în Poarta 1, proiect pe care îl vom derula în colaborare cu Primăria Constanţa. Ne dorim un acces nou în Poarta 1, o nouă clădire, cu o arhitectură nouă“, a precizat atunci Dan Nicolae Tivilichi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin Cristescu 20 Oct, 2016 09:32 Intr-adevar, o investitie importanta pentru Portul Constanta!