Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de CN APM Constanța pentru lucrări de instalații electrice pe digul de sud (DOCUMENT)

ro

21 Feb, 2024 20:13 778 Marime text


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind lucrări de Instalații electrice pe digul de sud (proiectare + execuție). 

Valorea estimată este de 3488.500 lei.

Descriere succintă:

Entitatea contractantă intenționează să achiziționeze Lucrări de instalații electrice pe Digul de Sud, respectiv proiectarea și execuția de lucrări de deviere a cablurilor de medie tensiune, pe un traseu în lungime de 1.500 ml, aferente liniilor electrice LES 20 kV 401 și LES 20 kV 410, Port Constanța Sud-Agigea care fac parte din rețeaua de distribuție a energiei electrice în incinta portului Constanța. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 10 Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 5-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. La solicitările adresate dupa acest termen entitatea contractantă nu va răspunde. 

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 08.03.2024, ora 15:00. Data de deschidere a ofertelor este 08.03.2024, ora 15:00.   

Criteriul de atribuire este constituit de cel mai bun raport calitate – preț. 

 Pentru ca declaratia sa fie emisa in cunostiinta de cauza, entitatea contractanta nominalizeaza persoanele ce detin functii de decizie in cadrul entitatii contractante precum și persoane din cadrul entitatii contractante ce pot influenta continutul documentatiei de atribuire si/sau desfasurarea procedurii de atribuire sunt:

• Consiliu de Administratie: Gavruta Adrian-Daniel, Chirilă Constantin, Suryan-Omar Dede, Vlad Elena, Diaconu Cătălin, Mihnea-Claudiu Drumea, Dan Alexandru Catană
• Conducere executivă: Mihai Teodorescu- Director General, Costin Valeriu Avătavului – Director General Adjunct, Florin Chirilă – Director Tehnic, Emil Sorin Banias – Director Sucursale, Tanase Iulian Pepi – Director Juridic; Hermina Bectemir – Sef Serviciu Achizitii Publice, Victor Radu Botescu –Coordonator Sucursală Energetică Port, Claudiu Pădurariu - Șef Compartiment Energie Electrică, Marina Dănuța Moldoveanu – Șef Serviciul Investiții și Elaborare Documentații
• Alti semnatari: Adrian Stănciuc - Șef Birou Control Financiar Preventiv, Doru Mocanu - Serviciul Investiții și Elaborare Documentații, Mirela-Liliana Mateiciuc – Expert Achiziții Publice, din cadrul Serviciului Achizitii Publice 


 În secțiunea Documente a materilalului puteți consulta anunțul integral. 


 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Licitație organizată de CN APM Constanța pentru modernizarea și extinderea infrastructurii de alimentare cu apă și canalizare în Portul Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii