Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

ro

27 Feb, 2024 19:22 633 Marime text


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind servicii de legătorie a documentelor.

Valoare estimată este de 110.000 lei.

Data limita depunere oferta este 29.02.2024, ora 23:30.



Criterii de atribuire:

Oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic va fi determinata prin aplicarea criteriului de selectie "pretul cel mai scazut" ofertat pentru servicii de legatorie a documentelor, in conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizitiile sectoriale si care indeplineste toate cerintele caietului de sarcini.




Descrierea contractului


Obiectul contractului il constituie prestarea “Servicii de legatorie a documentelor" conform cerintelor prezentate in caietul de sarcini nr. 7585/15.02.2024, atasat prezentului anunt.

Garantia de buna executie, in cuantum de 5% din valoarea contractului, trebuie sa fie irevocabila, neconditionata si se constituie prin:

a) virament bancar;
b) instrumente de garantare emise in conditiile legii astfel:
i. scrisori de garantie emise de institutii de credit bancare din Romania sau din alt stat;
ii. asigurari de garantii emise:
 fie de societati de asigurare care detin autorizatii de functionare emise in Romania sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene si/sau care sunt inscrise in registrele publicate pe site-ul Autoritatii de Supraveghere Financiara, dupa caz;
 fie de societati de asigurare din state terte prin sucursale autorizate in Romania de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara;
c) prin depunerea la casierie a unor sume in numerar daca valoarea este mai mica de 5.000 lei;
d) prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale;
e) prin combinarea a doua sau mai multe dintre modalitatile de constituire prevazute la lit. a)-c).

Garantia de buna executie va fi constituita in termen de 5 zile lucratoare de la semnarea contractului sectorial. Acest termen poate fi prelungit la solicitarea justificata a Contractantului, fara a depasi 15 zile de la data semnarii contractului sectorial/contractului subsecvent, dupa caz, conform art. 45 alin. (3) din HG nr. 394/2016 si va deveni anexa la contract.

Indiferent de forma de constituire a garantiei de buna executie, aceasta trebuie sa fie irevocabila si va prevedea in mod clar si fara echivoc ca plata garantiei de buna executie se va efectua neconditionat, respectiv la prima cerere a Entitatii contractante, pe baza declaratiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate, fara nicio exceptie.

Entitatea contractantă are dreptul de a emite pretentii asupra garantiei de buna executie, oricand pe parcursul indeplinirii contractului sectorial, in limita prejudiciului creat, in cazul in care Contractantul nu isi indeplineste din culpa sa obligatiile asumate prin contract, conform art. 47 din HG nr. 394/2016.
Entitatea contractanta are obligatia de a elibera/ restitui garantia de buna executie, conform prev. art.164(2) din Legea nr. 99/2016.

În secțiunea Documente a materialului puteți consulta anunțul integralitate. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța caută ofertanți pentru lucrări de foraj (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii