Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

ro

01 Mar, 2024 19:30 755 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind lucrări de foraj orizontal dirijat pentru subtraversări de linii CF/și sau drumuri de acces pentru lucrări de reparații și montaj de instalații energetice.

Valoare estimată este 100.000 lei.

Descrierea contractului

Achiziția de "Lucrări de foraj orizontal dirijat pentru subtraversări de linii CF/si sau drumuri de acces pentru lucrări de reparații și montaj de instalatii energetice" constă în: Subtraversarea prin foraj dirijat cu 1 tub de 125 mm, pe o lungime de 120 m; Subtraversarea prin foraj dirijat cu 2 tuburi de 125 mm, pe o lungime de 90 m, respectand cerintele tehnice menționate în caietul de sarcini nr.2888/ 17.01.2024.

Oferta tehnica trebuie să corespundă tuturor cerințelor din caietul de sarcini .Ofertanții vor prezenta propunerea tehnică care va contine o descriere a lucrarilor ofertate, astfel încât să demonstreze corespondența propunerii tehnice cu cerintele formulate in Caietul de Sarcini.

Oferta financiară va fi prezentata in lei, fără TVA. Oferta financiară nu trebuie să depășească valoarea totală estimată. Se va prezenta propunerea financiară, conform modelului atașat, pe care ofertantul îl poate accesa prin descarcărea fișierului atasat anuntului din SICAP.

Modalitatea de constituire a garanției de bună execuție: GBE trebuie să fie irevocabilă, necondiționată și se constituie prin:

a) virament bancar;
b) instrumente de garantare emise în condițiile legii astfel:
i. scrisori de garanție emise de institutii de credit bancare din România sau din alt stat;
ii. asigurari de garantii emise: - fie de societati de asigurare care detin autorizatii de funcționare emise in Romania sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene și/sau care sunt inscrise in registrele publicate pe site-ul Autoritatii de Supraveghere Financiară, dupa caz; - fie de societăți de asigurare din state terte prin sucursale autorizate în România de catre Autoritatea de Supraveghere Financiară;
c) prin depunerea la casierie a unor sume în numerar daca valoarea este mai mică de 5.000 lei;
d) prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi parțiale;
e) prin combinarea a două sau mai multe dintre modalitatile de constituire prevazute la lit. a)-c).


Criterii de atribuire

Oferta declarată câștigătoare va fi ofertă cu pretul cel mai scăzut, care îndeplineăte toate cerințele caietului de sarcini.

Data limita depunere oferta este 07.03.2024, ora 21:30.



În secțiunea Documente a materialului puteți consulta anunțul integralitate. 




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații ConstanțaCN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii