Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se construieşte bloc după bloc la Năvodari! Câte apartamente noi vor apărea în Mamaia Nord?

ro

22 Oct, 2016 00:00 6006 Marime text
Un bloc de locuinţe de patru etaje este pe cale sã prindã contur în localitatea Nãvodari, pe strada D5 nr. 5, lot 5/2, dupã ce investitorii, soţ şi soţie, au depus actele necesare la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa în vederea obţinerii acordului de mediu.

Potrivit memoriului depus de Mihale şi Elena Cartali, aceştia doresc ca la adresa menţionatã sã realizeze proiectul „Construcţie Dt+P+4E - locuinţe colective cu spaţiu tehnic şi garaj la demisol şi realizare împrejmuire teren“. Imobilul proiectat va avea o suprafaţã construitã de 268,80 mp, suprafaţa desfãşuratã fiind de 1.344 mp, iar suprafaţa totalã a terenului, 672 mp. Amplasarea clãdirii pe latura de vest va fi la 0,60 m faţã de limita de proprietate, cu lotul 4, fãrã construcţii, alinierea clãdirii pe latura de est va fi la 7,03 m faţã de limita de proprietate - oraş Nãvodari - fãrã construcţii, alinierea clãdirii pe latura de sud, stradal, va fi la 3,68 m faţã de limita de proprietate cu lotul 6, iar alinierea clãdirii pe latura de nord va fi la 3,5 m faţã de limita de proprietate cu lotul 5/1, unde este construit un imobil P+4E. 

Potrivit proiectului, la demisolul tehnic vor fi amenajate garajul auto şi un spaţiu tehnic de 251 mp, la parter vor fi construite douã garsoniere de 29 mp şi trei apartamente de 47 mp, la cele patru etaje vor fi construite câte cinci apartamente cu suprafeţe între 32,6 mp şi 59,45 mp. În total, blocul va avea 23 de apartamente şi douã garsoniere.

Imobilul va fi încãlzit cu centrale pe gaz pentru fiecare apartament în parte, se aratã în memoriul depus la APM. De asemenea, toate autovehiculele vor fi parcate în interiorul terenului şi al garajului de la demisolul tehnic. 

Finisajele exterioare vor fi realizate cu tencuieli decorative, dupã realizarea protecţiei termice a clãdirii, încadrându-se în arhitectura zonei. Tâmplãria exterioarã va fi din PVC maro şi geam termopan. La interior, finisajele vor fi realizate cu vopsea lavabilã, pardosealã mochetatã sau parchet în camere, respectiv gresie şi pereţi placaţi cu faianţã în bãi, bucãtãrie, casa scãrii şi în holurile de acces. 
Curtea va fi împrejmuitã cu soclu din beton armat şi panouri de plasã, bordurat pe limitele de separare, şi panouri de fier forjat. 

Potrivit Registrului Comerţului, investitorul Mihale Cartali figureazã ca asociat la mai multe societãţi din judeţul Constanţa. Astfel, acesta este asociat în societatea Giogiu Prod SRL, firmã aflatã în funcţiune în prezent, Kartalys Company SRL, Prota Oil SRL, ambele radiate, şi Prota Oil Trading SRL, aflatã în întrerupere temporarã de activitate.

Citeşte şi

Bloc dupã bloc! Se mai ridicã o construcţie în Mamaia Nord! Cine este investitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii