Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat „Zona Elvila din municipiul Constanţa, sufocată de construcţii imobiliare, dar lipsită de şcoală sau trotuare!“

ro

24 Aug, 2019 00:00 3730 Marime text
Cristian Constantinescu locuieşte în municipiul Constanţa, în zona Elvila. În numele unui grup de locuitori ai cartierului Palazu Mare, zona Elvila, bărbatul face un apel public către autorităţile locale cu privire la lipsa proiectelor sociale în zonă, în ciuda faptului că se construieşte mult şi cartierul este deja supraaglomerat.
 
„Doar blocuri de apartamente din care se pot scoate bani. Începem să-l regretam pe Ceauşescu, cel care dezvolta armonios fiecare comunitate”, susţine constănţeanul.
 
Locuitorii din zonă sesizează faptul că în tot cartierul Elvila şi în Tomis Plus nu există nicio şcoală, nici măcar privată, în condiţiile în care aici trăiesc sute de copii. Oamenii sunt nemulţumiţi şi de faptul că „nu există un trotuar, ca să nu mai vorbim de pista de biciclete pe drumul naţional Constanţa - Ovidiu care să lege aceste cartiere de oraşul Constanta sau măcar de centrul comercial din zonă“.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii