Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Ansamblu de locuințe de vacanță, în Mamaia Nord. Cine este investitorul

ro

25 May, 2021 00:00 2006 Marime text
 
  • Dragoș Iulian Tudoran ridică un ansamblu de locuințe în Mamaia Nord
  • Ansamblul va fi format din trei blocuri, însumând peste 140 de apartamente
  • Investiția va fi în zona Mamaia Nord, pe str. C1, oraș Năvodari
 
APM Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul de investiție al lui Dragoș Iulian Tudoran, în Mamaia Nord.  
 
Agenția de Mediu a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire ansamblu cu funcțiunea de locuințe colective de vacanță cu regim de înălțime P+4E cu spații tehnice, piscină exterioară, împrejmuire teren, platforme parcare supraterane și amenajare peisagistică”, propus a fi amplasat în  județul Constanța, oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, str. C1  titular fiind Dragoș Iulian Tudoran.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța. Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 31.05.2021.
 
Terenul se află în intravilanul localității Năvodari trup C UTR B3. Imobilul este în proprietatea Tudoran Dragoș Iulian, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, în anul 2010. Prin proiect se propune construcția unui ansamblu cu funcțiunea de locuințe colective de vacanță cu regim de înălțime P+4E+Etaj tehnic, piscină exterioară, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane și amenajare peisagistică. Suprafața terenului este de 5.000 mp conform actelor de proprietate. Vor fi asigurate 86 de locuri de parcare, conform datelor din proiect, la un număr total de 143 de apartamente. În total, vor fi construite trei imobile de patru etaje.
 
Citește și:

Controversaţii Eugen Bogatu şi Dragoş Iulian Tudoran vor să modifice PUZ-ul din Mamaia Nord pentru un bloc de şase etaje!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii