Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:40 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impact Developer & Contractor începe lucrările de construcție la primele 209 apartamente Boreal Plus din Constanța. Proiectul aduce o premieră pe piața locală

ro

23 Oct, 2020 14:23 2717 Marime text


Impact Developer & Contractor, singurul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București, a început lucrările la primele 3 blocuri din ansamblul rezidențial Boreal Plus din nordul Constanței. Contractul de antrepriză în valoare de 9,5 mil. Euro a fost încheiat cu firma de construcții Premium Invest Concept.

 

Inițiativa Impact de a vinde o parte (16.806 mp) din terenul alocat proiectului Boreal Plus, către retailer-ul Kaufland, este o premieră pe piața locală. Aceasta face parte din noua strategie de dezvoltare rezidențială prin care Impact facilitează accesul rezidenților la cele mai importante servicii de retail și petrecerea timpului liber.

 

La începutul lunii septembrie, Boreal Plus a primit  autorizația de construcție, iar luna aceasta și Kaufland a obținut această autorizație, astfel încât ambele proiecte pot începe lucrările. În consecință, Impact Developer & Contractor a ales compania Premium Invest Concept pentru a construi prima etapă a proiectului de blocuri Boreal Plus din Constanța. Valoarea contractului este de 9,5 milioane de lei și prevede lucrările de construcții necesare predării la cheie a primei etape a ansamblului.

 Cele 3 blocuri au un regim de înălţime de P+8E+etaj tehnic și P+11E+etaj tehnic și includ 209 apartamente, dintre care 58 studiouri, 110 apartamente cu 2 camere și 41 de apartamente cu 3 camere. Concepute pentru a oferi un nivel înalt de confort și relaxare, apartamentele beneficiază de finisaje premium, suprafețe vitrate ample, terase generoase , iar locuințele de la etajele superioare oferă vedere panoramică asupra lacului Siutghiol și spre Marea Neagră. Locația ansamblului este una bine cotată, fiind la 15 minute de plajă, centrul Constanței sau autostrada A4 și cu o conectivitate bună la centrele de interes ale orașului.

 

Boreal Plus își propune să devină noul standard în materie de proiectare rezidențială pe piața constănțeană, folosind materiale atent selectate şi soluţii tehnice eficiente, în linie cu politica de sustenabilitate adoptată de Impact în cadrul ansamblurilor dezvoltate în București. Astfel, cartierul va avea panouri solare, un sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, dar și iluminat eficient, alături de infrastructură pentru recuperarea şi gestionarea apei uzate.

 

„Impact Developer&Contractor își continuă în ritm susținut strategia de expansiune națională și de diversificare a portofoliului de produse, dând dovadă de stabilitate și potențial de creștere, aspecte apreciate și de către agenția Standard&Poor’s, prin ratingul `B-` cu perspectivă stabilă acordat recent companiei. Cererea pentru locuințe noi este în creștere în Constanța, iar Boreal are atuuri multiple care  vin în întâmpinarea celor care își caută o locuință sau un produs investițional. Locația, calitatea construcției, designul integrat armonios cu mediul înconjurător precum și gama de facilități sunt principalele criterii în achiziția unei locuințe. În plus, în perioada pre-sale, există și avantajul unor prețuri speciale de lansare”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.     

 

Ofertele de lansare pornesc de la 55.400 € + TVA pentru unitățile tip studio, 64.300 € + TVA pentru apartamentele cu 2 camere și  87.600 € + TVA pentru apartamentele cu 3 camere.

 

Dezvoltat pe un teren cu o suprafață de 64.440 de mp,  ansamblul Boreal Plus va include la finalul proiectului 691 de locuinţe - 673 de apartamente şi 18 vile de lux, 826 locuri de parcare, dintre care 289 vor fi dispuse într-o parcare etajată (S+P+4E). Boreal Plus vine în întâmpinarea viitoarei comunități cu o gamă de facilități de top pentru un stil de viață modern și exclusivist în apropierea litoralului românesc: spații verzi ample, ocupând o suprafață de 12.000 mp, parc cu locuri de joacă, teren de sport, locuri de parcare, spații comerciale și grădiniță.

 

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

 

Cu o experiență de 29 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. De-a lungul activității sale, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de mp construiți și peste 4.000 de unități livrate. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus, care va include 18 vile și 673 de apartamente, cu facilități care vor face diferența.

Ti-a placut articolul?

Comentarii