De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
23:46 27 03 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Turiştii din Mangalia pot cumpăra parfumuri contrafăcute şi… cuţite, la colţ de stradă!

ro

14 Jul, 2015 00:00 951 Marime text
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune pe raza municipiului Mangalia, a observat, sâmbătă seara, un bărbat care oferea spre comercializare diferite bunuri, pe plaja din localitate.
 
Jandarmii au procedat la interceptarea şi stabilirea identităţii persoanei în cauză, stabilind că numitul H.I., în vârstă de 21 de ani, efectua acte de comerţ, oferind turiştilor aflaţi pe plajă diferite parfumuri şi ochelari de soare, inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective. Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, care va fi predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, pentru continuarea cercetărilor.

Iar duminică, G.L. în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în localitatea Turda, a fost depistat pe strada Rozelor din Mangalia, în timp ce oferea spre vânzare seturi de cuţite trecătorilor, fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu „avertisment”, iar obiectele oferite spre vânzare au fost confiscate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii