Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecat pentru cel mai grav accident de la Constanţa, cu plângere la NUP

ro

29 Jun, 2012 01:00 2815 Marime text

neagu2.jpgIonuţ Neagu, trimis în judecată sub acuzaţia că ar fi provocat cel mai grav accident de la Constanţa din ultimii 10 ani din punct de vedere al numărului victimelor, s-a adresat instanţei de judecată.

Pe data de 25 iunie, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 16045/212/2012 şi obiect „plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată". Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 17 iulie. Potrivit unor voci, Ionuţ Neagu este nemulţumit de faptul că procurorii nu l-au trimis în judecată şi pe Viorel Cobzariu, şoferul Audi-ului Q7, automobil pe care Neagu l-a lovit în partea din spate. După cum arătam şi în ediţiile trecute, organele de anchetă au stabilit că Ionuţ Neagu ar fi circulat cu viteză prea mare şi nu ar fi păstrat distanţa regulamentară, motiv pentru care a lovit partea din spate Audi-ul Q 7. Ulterior, automobilul de teren a fost proiectat pe contrasens, fiind lovit de autobuzul Isuzu Turquoise, care s-a răsturnat. Numărul total al victimelor a ajuns la 41, dintre care 39 au fost pasagerii autobuzului, însă la scurt timp după accident unul dintre călători a decedat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mariana s. 29 Jun, 2012 13:05 A vrut ca pedeapsa sa fie impartita la mai multi, baiat destept.Pacat ca nu s-au gasit in calea lui mai multe masini ca impartirea sa se fi impartit la jumatate oras si asa scapa basma curata acest tupeist. .......