Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul SUA a adus daruri centrului de copii cu handicap din Tulcea

ro

15 Dec, 2014 15:11 2450 Marime text
Reprezentanții SUA,  Colonelul Louis Seliquini și Maiorul William Spurlock, au fost prezenți luni dimineață la sediul centrului Pelican din municipiul Tulcea, acolo unde au ajuns donațiile. 
 
Este vorba despre piese de mobilier, electronice, electrocasnice si articole medicale, donații aduse la Tulcea  de către Ambasada SUA la București (prin Biroul SUA de cooperare în domeniul apărării). Donația are o valoare de peste 190.000 de lei, au spus cei din cadrul DGASPC.
 
„Nu este pentru prima dată când reprezentanții Ambasadei sprijină acest centru“, a precizat Laura Micu, reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea. „Acțiunea se defașoară în contextul unei legături speciale dintre Centrul pentru copii cu dizabilități și Ambasada SUA, care în mod constant a contribuit cu donații sau a susținut financiar lucrări de modernizare și reabilitare la acest centru“, a mai adăugat Laura Micu. 
 
„Aceasta nu va fi ultima activitate de acest gen. Vom continua să ne procupăm îndeaproape  de acest centru. Datorită angajaților din acest centru, care sunt atât de dedicați copiilor și activităților derulate aici toate aceste contribuții nu ar fi fost posibile. De asemenea, vom continua să îi ajutăm pentru a putea să își continue activitatea “, a spus Maiorul William Spurlock. 
 
La centrul Pelican din Tulcea sunt instituționalizați 65 de copii cu handicap sever. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii