Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertisment pentru 2017 Ambasadorul SUA vorbeşte despre noul guvern

ro

31 Dec, 2016 21:41 3012 Marime text


Într-un mesajul de Anul Nou, ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, vorbeşte şi despre noile oportunităţi şi provocări aduse de anul 2017, odată cu instalarea unor noi guverne în SUA şi România.
"Călătorind prin România, ambasadorul Hans Klemm și soția lui au fost puternic impresionați de frumusețea locurilor vizitate și de căldura cu care au fost primiți. O scurtă retrospectivă a anului 2016 și ce va aduce 2017 pentru ambasador, echipa lui, și relațiile româno-americane. La Mulți Ani!", este mesajul care însoţeşte o înregistrare video cu Hans Klemm, în care diplomatul apreciează frumuseţea şi ospitalitatea pe care le-a găsit în ţara noastră, relatează www.stiripesurse.ro.

Ambasadorul este de părere că relaţia dintre România şi SUA nu a fost niciodată mai puternică.
 

"Acum începem un an nou. 2017 va fi un an cu oportunităţi deosebite, pentru că America va avea un guvern nou şi România va avea un nou guvern. Acest lucru pune o responsabilitate mare pe umerii mei şi pe umerii echipei mele de la Ambasada SUA, pentru a face tot ce putem să întărim în continuare parteneriatul strategic SUA - România", mai spune Hans Klemm, citat de www.stiripesurse.ro.


Integral pe www.stiripesurse.ro

Sursa:  www.stiripesurse.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii