Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continua racordarea la gaze in Navodari

ro

09 Aug, 2010 02:53 3105 Marime text
Navodari_gaz_1_.jpgPrimăria Năvodari este preocupată de soluţionarea problemelor legate de asigurarea unor condiţii optime de viaţă locuitorilor.

Printre acestea se află asigurarea apei reci, a apei calde şi a gazelor naturale, atât la blocurile de locuinţe, cât şi în zonele rezidenţiale. În acest context, au fost demarate şi se află în desfăşurare o serie de proiecte privind înlăturarea consecinţelor desfiinţării SC Ecoterm SA, realizarea unui sistem orăşenesc de distribuţie a gazelor naturale în toate zonele. Colaborarea primăriei cu SC Congaz SA s-a materializat prin proiectul comun de realizare, în anul 2010, a traseului de extindere a reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe următoarele străzi: Tractorului, Mălinului, Liniştei, Gării şi Răsăritului, traseu ce va avea o lungime totală de 2.240 metri liniari.

Navodari_gaz_2_.jpgDin valoarea totală a investiţiei, primăria va suporta din bugetul local costurile lucrărilor de branşament, în valoare de 250.000 lei. SC Congaz SA a răspuns solicitării primăriei de a strămuta o porţiune de 190 metri liniari din conducta de medie presiune, de pe podul ce traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră pe podul tehnic amenajat pentru a facilita extinderea părţii carosabile a podului rutier, pe propria cheltuială. O altă lucrare executată de SC Congaz SA pe raza oraşului Năvodari, în vederea asigurării alimentării alternative cu gaze naturale a municipiului Constanţa, a vizat realizarea unui traseu de alimentare în lungime de 6.096 metri cu racord în conducta de medie presiune ce alimentează cu gaze naturale localităţile Lumina, Năvodari şi Platforma Midia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii