Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carjaliu ii cere lui Ionita daune de 10.000 de lei

ro

04 Jun, 2009 02:41 1395 Marime text
colaj.jpgMarţi a avut loc, la Judecătoria Constanţa, un nou termen în dosarul în care fostul primar al comunei Agigea, Ion Ioniţă, este acuzat de vătămare corporală. 

Este vorba despre acţiunea demarată în instanţă după episodul din 2006, când fostul edil a dat cu maşina peste Cristian Cârjaliu, actualul primar al comunei, pe atunci consilier local.

Dosarul conţine trei capete de acuzare împotriva lui Ion Ioniţă, care este judecat pentru vătămare corporală, fugă de la locul accidentului şi conducere pe drumurile publice fără permis.

La momentul respectiv, Cristian Cârjaliu a primit iniţial 26 de zile de îngrijiri medicale după ce a fost lovit cu maşina la picior de către Ioniţă. Ulterior însă, instanţa a dispus efectuarea unei expertize la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici", iar Cristian Cârjaliu a rămas doar cu 5 zile de îngrijiri medicale din 26, deşi a necesitat, pentru recuperare, îndelungi şedinţe de fizioterapie.

Pentru suferinţele îndurate, actualul primar al comunei Agigea îi cere fostului edil o sută de milioane de lei vechi daune morale şi materiale, bani pe care a declarat că vrea să îi doneze Centrului de zi din Agigea.

Procesul, care s-a amânat în repetate rânduri, nu s-a judecat nici marţi, pe motiv că lui Ioniţă i s-a îmbolnăvit avocatul. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 30 iunie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii