Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în lanţ în Constanţa. Iată cum a fost posibil!

ro

09 Sep, 2013 00:00 1176 Marime text
Mai multe persoane au ajuns în atenţia medicilor după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier în lanţ. Din primele cercetări a reieşit că accidentul a fost posibil din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate de trecere.

Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, în urmă cu două seri, un bărbat de 29 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada Cutezătorilor către strada Nicolae Filimon. În momentul în care a ajuns la intersecţia dirijată prin sens giratoriu cu strada Dezrobirii, şoferul nu a acordat prioritate auto şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Constanţa, pe strada Dezrobirii, dinspre bulevardul I.C. Brătianu către strada Baba Novac.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un al cetăţean, de 44 de ani, din Constanţa, pe strada Dezrobirii, dinspre strada Baba Novac către bulevardul I.C. Brătianu, autovehicul oprit pe banda 3, la marcajul pietonal, pentru acordarea priorităţii de trecere pietonilor. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani a fost proiectat către înapoi, unde a intrat în coliziune cu maşina condusă de o fată de 20 de ani, din Constanţa, care se afla oprită pe banda 3, la marcajul pietonal, pentru acordarea priorităţii de trecere pietonilor, în spatele autoturismului condus de cetăţeanul de 44 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei dintre şoferii implicaţi în eveniment.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii