Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial. Fost ministru al Apărării în Comitetul de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE)

ro

25 May, 2017 02:47 3985 Marime text
Aseară a fost publicată în Monitorul Oficial al României numărul 391 Hotărârea Parlamentului României numărul 40, din 24 mai anul curent, privind numirea unui vicepreședinte și a doi membri în Comitetul de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Astfel, potrivit actului normativ la care facem referire se numesc, până la 23 aprilie 2020, pe locurile devenite vacante la data de 23 aprilie 2015, următorii:
 

- Henorel Florin Soreață-vicepreședinte;
- Ramiro Robert Eduard Anghelescu-membru;
- Teodor Atanasiu-membru.


 Cele trei posturi de reglementatori au atras 11 candidaturi votul decisiv fiind dat pentru cei mai sus nominalizați: Teodor Atanasiu, propus de PNL, din partea PSD și ALDE Henorel Soreață, șef al Direcției generale control din cadrul ANRE, și Ramiro Angelescu, fost director în cadrul Electrica. 

Totodată mai facem precizarea că Teodor Atanasiu a fost ministru al Apărăii Naționale în perioada decembrie 2004-octombrie 2006.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii