Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plafonarea prețurilor la energie, pe baza declarațiilor pe proprie răspundere ale consumatorilor, ridică probleme. Anunțul premierului (VIDEO)

ro

14 Dec, 2022 15:31 1466 Marime text
Nicolae Ciucă, foto: Facebook
Premierul Ciucă a fost întrebat despre noua schemă de plafonare a prețurilor la energie și gaze valabilă din 2023.

Ciucă a transmis că ANRE trebuie să rezolve problema legată de declarațiile de răspundere ce trebuie depuse de 9 milioane de români.

„Este vorba de o procedură tehnică. Dacă într-adevăr există acest aspect, atunci așa cum s-a făcut de fiecare dată, ANRE trebuie să găsească formula prin care legea odată aprobată, normele tehnice să prevadă și modul prin care se soluționează această problemă”, a declarat, miercuri, premierul Nicolae Ciucă.

Problema declanșată de noua lege a plafonării prețurilor la energie și gaze a apărut după ce furnizorii de energie electrică au anunțat că toți clienții casnici ar trebui să trimită declarații pe proprie răspundere pentru a putea beneficia de prețurile plafonate.


Citește și: Constanţa primește 86 de milioane de euro, prin PNRR, pentru realizarea unei centrale noi pe gaz, care să asigure energie termică, dar şi electrică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii