Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța, după numirea lui George Niculescu în fruntea ANRE. „Felicitări pentru toate reușitele și succes pentru ceea ce urmează!”

ro

19 Apr, 2023 16:08 2130 Marime text


Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța a publicat un mesaj de felicitare pentru numirea lui George Niculescu în fruntea ANRE.

#GeorgeNiculescu
, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, membru al filialei PNL Constanța, a primit votul Parlamentului României pentru preluarea funcției de președinte al ANRE (Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie).

 
Prin activitatea sa, de mai bine de 2 ani, la nivelul Ministerului Energiei, a reprezentat Guvernul României în negocieri cruciale pentru securitatea energetică a țării noastre. A participat la o serie de întâlniri oficiale, atât cu parteneri strategici ai SUA, precum și cu reprezentanți ai instituțiilor europene sau alte state, pe teme de interes major pentru protejarea și dezvoltarea sistemului energetic românesc, realizări profesionale despre care se vorbește mai puțin dar ne privesc pe noi, toți. Apreciez ceea ce a realizat ca secretar de stat, pentru că a demonstrat că este un profesionist pasionat dar și dedicat domeniului energiei.
 
Felicitări pentru toate reușitele și succes pentru ceea ce urmează! Mă bucur că, la nivelul filialei PNL Constanța, avem astfel de oameni, pregătiți să conducă domenii strategice ale statului român”, se arată în postarea făcută de Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii