Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste proastă pentru Nicuşor Constantinescu! Consiliul Judeţean Constanţa l-a chemat la judecată în alte cinci dosare

ro

10 Jan, 2018 00:00 3678 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, chemat din nou la judecată de instituţia pe care a condus-o cu mână de fier timp de mai mulţi ani!
 
Conform portalului instanţelor de judecată, Consiliul Judeţean Constanţa i-a intentat fostului şef cinci noi acţiuni, pe cale civilă, toate având ca obiect „pretenţii“. Până la acest moment, nu a fost stabilit primul termen de judecată în niciunul dintre dosare. Cel mai probabil, CJC solicită, prin intermediul judecătorilor, diverse sume din partea lui Nicuşor Daniel Constantinescu.
 
Într-un alt dosar, Tribunalul Constanţa a decis, în primă instanţă, ca Nicuşor Daniel Constantinescu să achite Consiliului Judeţean Constanţa suma de 401.700 de lei. Banii ar reprezenta o „plată nelegală pentru servicii de publicitate în presa scrisă către SC Combat Press SRL“. În prezent, dosarul se află pe rolul Curţii de Apel Constanţa. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 19 ianuarie.
 
În prezent, Nicuşor Daniel Constantinescu se află în detenţie, el fiind condamnat la cinci ani de închisoare în procesul privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa. În alte două dosare, fostul şef al CJC a fost condamnat la şase şi la 15 ani de închisoare. Pedepsele nu sunt definitive. Nicuşor Constantinescu mai este judecat în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, din octombrie 2008, în dosarul Fundaţiilor „Thalia“ şi „Fantasio“, din aprilie 2015, în dosarul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol, dar şi în dosarul Geotop.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii