Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a întrunit Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Vremea se va menţine caniculară pe parcursul weekendului, atingând valori de până la 39 de grade Celsius

ro

01 Jul, 2017 00:00 2718 Marime text
Ca urmare a avertizării de Cod Portocaliu emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, la sediul Instituţiei Prefectului -Judeţul Constanţa a fost convocat în şedinţă Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
Reprezentanţii ITM au demarat deja ample controale la angajatori pentru a constata dacă se respectă legislaţia cu privire la timpii de lucru ai angajaţilor pe timp de caniculă, până acum neînregistrându-se niciun caz.
 
CNAIR SA, în baza prevederilor Ordonanţei de Guvern nr. 3/1997 privind regimul drumurilor, cu modificările şi completările ulterioare, a interzis temporar circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe autostrăzile şi drumurile naţionale din judeţele afectate de Codul Roşu şi Portocaliu.
 
ISU „Dobrogea“ a transmis tuturor primăriilor planul de măsuri care trebuie respectate pe timp de caniculă, iar la nivelul SC RAJA SA se asigură permanenţa. Reprezentantul CMR Dobrogea a prezentat prognoza pe următoarele trei zile, avertizând că vremea se va menţine caniculară în perioada 30.06. - 1.07., atingând valori de până la 39 de grade Celsius.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii