Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În aşteptarea finalizării unui mare proiect european Daruri pentru copii şi bătrâni, la Poarta Albă

ro

22 Dec, 2015 00:00 2365 Marime text
Cu câteva zile înainte de sărbătoarea Crăciunului şi de Anul Nou, aleşii judeţului Constanţa se pregătesc să ofere daruri şi bucurie copiilor, dar şi celor mai necăjiţi locuitori. În pragul marii sărbători creştine, autorităţile locale de la Poarta Albă nu au făcut rabat de la acest frumos obicei care ţine comunitatea locală unită.
 
Acest lucru se întâmplă şi la Poarta Albă, unde Moşul îşi pregăteşte desaga de surprize pentru copii, dar şi pentru persoanele în vârstă. „Vom oferi vârstnicilor şi copiilor cadouri de Crăciun. Vor fi aproximativ 750 de pachete pentru copii şi alte 900 de pachete pentru toţi pensionarii din comună. Pentru bătrâni am pregătit pachete cu alimente, în timp ce copiii au primit dulciuri şi fructe. În ceea ce priveşte iluminatul festiv, am pus instalaţii în localitate, sunt aceleaşi de anul trecut, am mai completat foarte puţin, nu avem cheltuieli suplimentare“, a declarat Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă.
 
În ceea ce priveşte anul 2016, Delicoti îşi propune să realizeze şi alte investiţii, însă principalul lui scop este să atragă cât mai multe fonduri de la Uniunea Europeană. „Sperăm să fie un an bun. O să finalizăm investiţiile începute, vom porni altele, va fi normal, ca şi până acum. Oamenii s-au obişnuit aşa, dacă se construieşte de opt ani, cetăţenilor li se pare normal, nu mai este ceva deosebit. O să ne luptăm să facem proiecte, să depunem proiecte care să se realizeze pe fonduri europene, căci acestea sunt cele mai sigure, nu avem alte surse“, a mai explicat Vasile Delicoti.
 
Până atunci însă, primarul aşteaptă ca, imediat după Crăciun, să inaugureze una dintre cele mai mari investiţii - clădirea noii şcoli generale din localitate -, proiect realizat prin fonduri europene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii