Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Adăpost de urgenţă pentru sezonul rece, amenajat în clubul pentru pensionari din Km 4-5 (document)

ro

21 Oct, 2017 00:00 2802 Marime text
Aleşii locali din comisiile de specialitate ale Consiliului Local Constanţa au avizat pozitiv proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea funcţionării adăpostului pentru situaţii de urgenţă în perioada sezonului rece, în incinta clubului pentru pensionari din Constanţa, şoseaua Mangaliei nr. 86A.
 
Primarul Decebal Făgădău a iniţiat acest proiect ţinând cont de prevederile art. 58, alin. (3) din Legea nr. 202/2011 - Legea asistenţei sociale, cu modificările şi completările ulterioare, conform căruia, pentru persoanele care trăiesc în stradă, autorităţile administraţiei publice locale au obligaţia de a organiza adăposturi de urgenţă pe timp de iarnă.
 
Municipalitatea a primit acceptul proprietarului clădirii pentru schimbarea destinaţiei din club de pensionari în adăpost de urgenţă pentru persoanele blocate în trafic şi pentru persoanele rămase fără adăpost, doar pentru subsolul locaţiei în care funcţionează obiectivul din şoseaua Mangaliei nr. 86, potrivit contractului nr. 59056/14.04.2008, în perioada de Cod Portocaliu şi Cod Roşu din sezonul rece.
 
Proiectul de hotărâre urmează să fie aprobat luna aceasta în plenul Consiliului Local.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza proiectul de HCLM care vizează schimbarea destinaţiei clubului pentru pensionari în adăpost de urgenţă pe perioada sezonului rece.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii