Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Expertissa Constanţa SRL vine cu precizări

ro

11 Jul, 2011 00:00 3192 Marime text

În urma publicării de către ZIUA de Constanţa a articolului intitulat „Secretul SC Expertissa Constanţa SRL pentru câştigarea contractelor", am primit un drept la replică, din care vom prezenta cele mai relevante pasaje.

„SC Expertissa Constanţa SRL, prin reprezentanţii săi legali (...) în legătură cu materialul publicat în data de 06.07.2011, intitulat «Secretul SC Expertissa Constanţa SRL pentru câştigarea contractelor», vă transmitem punctul nostru de vedere: (...) Introduceţi în materialul dumneavoastră, evident tendenţios la adresa firmei noastre, o serie de elemente de suspiciune atât prin afirmaţii incomplete şi lipsite de obiectivitate faţă de proiectul în cauză, cât şi prin presupuneri neacoperite de niciun fel de adevăr, prin care vă manifestaţi reaua-voinţă faţă de noi. Dorim să subliniem, de la început, că am apreciat mereu ca pozitivă intervenţia autorităţilor competente ale statului, care, de-a lungul timpului, au desfăşurat nenumărate controale privind activitatea societăţii noastre şi, de fiecare dată, au ajuns la acelaşi rezultat: nu a existat niciun fel de neregulă în desfăşurarea activităţii societăţii noastre. Vă aducem la cunoştinţă aceste lucruri tocmai pentru a face într-un cadru adecvat dovada justeţii afirmaţiilor noastre. (...) Totodată, vă stăm la dispoziţie în legătură cu tot ceea vă interesează, legat de activitatea societăţii. Criteriul de atribuire la proiectele menţionate de dumneavoastră nu l-a reprezentat cel mai mic preţ, ci cea mai bună ofertă tehnico-economică, evaluată pe baza unei formule de punctaj, care ia în calcul o serie de criterii tehnice şi de performanţă. Evident, criteriul esenţial de evaluare este şi rămâne respectarea cerinţelor caietului de sarcini.

Considerăm (...) maliţioasă afirmaţia din cadrul materialului dumneavoastră potrivit căreia doar societatea noastră s-a prezentat la licitaţie, datorită faptului că doar noi cunoaştem detaliile documentaţiei caietului de sarcini şi că este vorba de un şiretlic. (...)Orice caiet de sarcini emis de o autoritate publică este publicat pe site-ul SEAP, deci afirmaţia dumneavoastră cum că doar noi cunoaştem documentaţia caietului de sarcini este lipsită de obiect, neavând alt scop decât acela de a defăima renumele unei firme şi al salariaţilor săi, a căror activitate a fost întotdeauna caracterizată de către clienţi prin muncă asiduă, cinste, corectitudine, profesionalism şi performanţă. Dumneavoastră ne certaţi tocmai pentru faptul acesta, că suntem profesionişti, că ne facem treaba bine, că am adus la îndeplinire toate proiectele pe care le-am câştigat. (...) În spatele nostru, stau doisprezece ani de muncă, cinste, corectitudine, performanţă, seriozitate, competenţă şi determinare, asta fiind cartea noastră de vizită, nu ceea ce, în mod tendenţios şi maliţios, insinuaţi dumneavoastră.

Mai mult, toate contractele au fost adjudecate ca urmare a parcurgerii unor proceduri de licitaţii publice şi nu ca urmare a «primirii» lor prin încredinţare directă. Nu există persoane, firme, interese sau alte entităţi în spatele firmei. Firma are asociaţi şi administrator ca oricare altă societate comercială, nefiind nimic dubios în asta. De asemenea, considerăm neonorantă pentru dvs. utilizarea expresiei de «şiretlic» la adresa unei companii care nu are niciun fel de legătură cu persoanele şi cu practicile celor cărora le era destinată această expresie, activitatea societăţii noastre desfăşurându-se cinstit, corect, transparent, la vedere şi cu îndeplinirea integrală a tuturor obligaţiilor fiscale. (...) Ce anume vă deranjează atât de tare la faptul că sunt consilier local din partea PSD? Cumva aveţi alte simpatii politice? Este dreptul dumneavoastră, dar de ce vă legaţi de calitatea mea de consilier PSD? (...)".

Dreptul la replică este semnat din partea SC Expertissa SRL de Daniel Georgescu - administrator şi director general şi de Daniela Drăgoi - administrator şi director general adjunct.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • roxana 12 Jul, 2011 23:14 consilier psd,firma in sediul psd la parter,contracte pe banda rulanta de la CJC psd-ist de miliarde din bani publici sau europeni.e buna intrebarea din final.omul ne crede naivi sau e naiv.