Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Adamclisi va fi inmormantat maine

ro

17 Mar, 2010 04:07 3061 Marime text
adamclisi_primaria_01.jpgSicriul cu trupul neînsufleţit al primarului din Adamclisi, Emilian Burcea, decedat luni în Silistra - Bulgaria, în urma unui accident vascular, a fost depus ieri după-amiază, la sediul primăriei din localitate.

Potrivit celor declarate de senatorul PSD, Nicolae Moga, bun prieten cu Burcea, trupul fostului primar a fost adus abia în cursul după-amiezii de ieri. „Legislaţia bulgară în domeniu este foarte drastică. A trebuit să i se trimită un paşaport mortuar tocmai de la Sofia, altfel nu se putea trimite trupul în ţară". Înmormântarea va avea loc joi, la ora 11.00.

Conducerea centrală a social-democraţilor a trimis în cursul zilei de ieri, un mesaj de condoleanţe familiei. „Emilian Burcea a fost un om deosebit, iubit şi apreciat în Adamclisi, precum şi un prieten pentru colegii săi din partid. Dispariţia sa este cu atât mai dureroasă cu cât lasă în urmă o familie, o comunitate şi un proiect în care credea enorm. Aflat la al doilea mandat, Emilian Burcea a reînscris Adamclisiul pe harta istorico-turistică românească, printr-un proces amplu şi rapid de modernizare. Toţi cei care l-au cunoscut vor păstra vie memoria lui Emilian Burcea", se precizează în comunicatul semnat de preşedintele PSD-ului, Victor Ponta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii