Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Permis reţinut Autorul tragediei de la Costineşti a mai avut probleme cu Rutiera

ro

30 Jun, 2011 00:00 4192 Marime text
cap_4.jpgLucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în dosarul accidentului rutier din urmă cu câteva nopţi, eveniment în urma căruia o persoană a murit, iar altele au fost rănite. Presupusul autor al accidentului se află, în prezent, în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi are permisul reţinut până la finalizarea cercetărilor. Oamenii legii spun că tragedia rutieră a fost provocată după ce şoferul s-a angajat într-o depăşire încălcând marcajul dublu continuu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că la data de 27 iunie, în jurul orei 20:20, Gabriel Radu Crihana, de 31 ani, din localitatea Cudalbi, judeţul Galaţi, a condus un autoturism pe DN 39, BMW, dinspre municipiul Constanţa către Mangalia. În momentul în care a ajuns la kilometrul 25+500 de metri, şoferul BMW-ului înmatriculat în Anglia a pătruns pe contrasens, trecând peste marcajul dublu continuu, angajându-se în depăşirea unui autoturism condus regulamentar de Costel Cătălin Iatan, de 23 ani, din Mangalia, după care a pierdut controlul direcţiei. La scurt timp, şoferul limuzinei a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. „În urma coliziunii, primul autoturism a revenit pe sensul său de mers ocazie cu care a acroşat uşor autoturismul care se deplasa regulamentar. În urma accidentului a rezultat decesul numitului Laurenţiu Drăghici, de 22 ani, rănirea gravă a numitei Mariana Elena Neacşu, de 23 ani. De asemenea, a mai rezultat vătămarea corporală uşoară a numiţilor: Adriana Dumitrache, de 38 ani, din Valea Mărului, judeţul Galaţi, şi Ciprian Maricel Antohi, de 28 ani, toţi pasageri în primul autoturism", se mai arată în documentarea oamenilor legii. Din câte se pare, tânărul decedat a fost proiectat prin parbriz, iar maşina s-a răsturnat peste el. Toţi pasagerii din BMW erau cazaţi într-o casă din localitatea Eforie Nord, aceştia participând la un seminar destinat agriculturii şi tinerilor fermieri. Surse bine informate din cadrul Serviciului Rutier Constanţa arată că şoferul limuzinei din Anglia a mai fost sancţionat de poliţiştii rutieri în trecut, însă nu a avut niciodată permisul reţinut. În prezent, Gabriel Radu Crihana se află în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Când va fi externat, şoferul va putea conduce un automobil pe drumurile publice doar dacă procurorii vor îşi vor da acceptul. Momentan, Gabriel Radu Crihana are permisul reţinut până la finalizarea cercetărilor. Pe numele individului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă. După cum arătam şi în ediţia trecută, Radu-Gabriel Crihana s-a născut pe 1 martie 1979 în comuna gălăţeană Cudalbi. Potrivit Registrului Comerţului, Crihană este implicat în SC Ideal Motosales SRL şi în Crihană Radu-Gabriel Întreprindere Individuală. SC Ideal Motosales SRL a fost înfiinţată pe 12 octombrie 2009 şi are sediul pe strada Stejarului nr. 1 în comuna ilfoveană Voluntari. Firma are ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi, al produselor derivate. Radu-Gabriel Crihană este unic asociat şi administrator al SC Ideal Motosales SRL. De asemenea, Întreprindere Individuală are şi Ciprian Maricel Antohi. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că cercetările în acest dosar continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Diana 20 May, 2014 19:20 Voi astia care va dati asa importanti aici ce tot vb acolo...omul asta nu are nicio vina el e inchis din cauza unei explozii la o roata! Nimeni nu a vrut sa omoare pe nimeni! Asta sa fie clar! Nu va da-ti seama ca aruncati cu vb de 2 parale intr-un om care nu a incercat sa omoare pe nimeni??!! Sunteti niste oameni fara pic de caracter!
  • ******* 30 Jun, 2011 11:20 de ce nu se instituie niste sanctiuni mai aspre pentru incalcarea unor norme rutiere, cum ar fi suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 3-5 ani, iar in cazul suspendarii permisului de mai multe ori, anularea acestuia. cand smecherii vor deveni pietoni sau biciclisti, accidentele rutiere si incalcarea normelor rutiere vor scadea drastic, dar atunci cand ai bani, iti permiti orice. concluzie:nu se doreste responsabilizarea conducatorilor auto, reducerea accidentelor, fluidizarea traficului,etc.