Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Conducea băut un buldexcavator, fără a avea permis

ro

07 Apr, 2024 15:41 694 Marime text

Sursa foto:IPJ Constanța




 
  • La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Meșterul Manole s-a produs un accident rutier, prin tamponare.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 65 de ani, ar fi condus un buldoexcavator și ar fi lovit un autoturism parcat, ulterior părăsind locul faptei, potrivit IPJ Constanța.
 
La scurt timp, bărbatul a fost identificat de polițiști.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
De asemenea, a fost testat cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negative”, transmit polițiștii.

 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Citește și
Carambol între patru mașini în municipiul Constanța (Galerie FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii