Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mai rămâne din pui după decongelare? Furnizorul promite că problema nu se va mai repeta

ro

29 Oct, 2012 01:00 2556 Marime text
pui_iulia_zaharciuc.jpgBeneficiarii ajutoarelor oferite de Primăria Constanţa, din iniţiativa primarului Radu Mazăre, au descoperit că puii din pachetele cu alimente s-au „îngrăşat" cu apă îngheţată. Unii au făcut sesizări, alţii însă şi-au făcut friptură din ceea ce a mai rămas după decongelare.

Trei tone din puii congelaţi, livraţi în perioada 15-19 octombrie, către beneficiarii ajutoarelor oferite de primăria Constanţa, conţineau mai multă apă ca de obicei. Din acest motiv reprezentanţii primăriei au solicitat ca societatea Geocor SRL, cea care a câştigat contractul de furnizare a puilor, să schimbe întreaga cantitate. „Am cerut societăţii Geocor Trade IMP-EXP SRL să schimbe trei tone de pui din cantitatea de 80 de tone, deoarece aceştia conţineau mai multă apă ca de obicei. De asemenea, rugăm beneficiarii pachetelor oferite de primărie ca în cazul în care produsele sunt deteriorate să revină la punctele de distribuţie pentru a fi schimbate", a declarat Iuliana Zaharciuc, şeful Serviciului Achiziţie şi Distribuţie Ajutoare pentru bătrâni din cadrul primăriei Constanţa. Reamintim că acesta este unul din proiectele sociale ale lui Mazăre cu care s-a lăudat peste tot. Vezi contractul atribuit AICI

Reprezentanţii societăţii Geocor Trade IMP-EXP SRL susţin că problema puilor congelaţi nu se va mai repeta.

„În luna octombrie a fost o criză pe piaţa cărnii de pui. Am apelat la mai multe avicole pentru a aduna întreaga cantitate de pui, pe care o livrăm primăriei Constanţa. Lotul cu probleme a fost schimbat şi lucrurile au intrat pe făgaşul normal. Sperăm să nu ne mai confruntăm cu astfel de probleme în viitor", a declarat Leonard Nedelcu, administratorul societăţii Geocor Trade IMP-EXP SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii