Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru duminică, 14 ianuarie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

ro

14 Jan, 2024 08:24 1220 Marime text

Berbec

Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt la mare căutare in acest weekend. Sunt momente bune pentru iesiri in lume si pentru dialoguri usoare. De aceea evita sa pui la suflet chiar tot ce ti se spune. Pe de alta parte, este destul de dificil in aceasta perioada de a delimita o relatie de iubire de una de prietenie.

Taur

Ochii, urechile si gura lumii sunt ațintite asupra ta la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile altercatii cu persoanele cu autoritate sau cu un sef de la serviciu. De retinut ca nemultumirile din sânul familiei se reflecta rapid si usor in văzul lumii. Recomandabil este sa-ți controlezi reacțiile si sa fii prudent la imaginea pe care le-o oferi celorlalti despre tine.

Gemeni

Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Vizionează o piesa de teatru, asculta un concert sau programeaza-ti participarea la cursuri si seminarii pe teme spirituale. Se pare ca acum esti mai orientat către cele sfinte si mai putin catre laturile materiale ale vietii. Relatiile cu strainatatea sau culturile altor țări, te pot interesa profund.

Rac

Banii si bunurile altora sunt preocuparea ta majora din acest weekend. Se pare ca ai ceva bătăi de cap vizavi de castigurile provenite de la ceilalti, insa cu putin efort vei reusi sa depasesti totul cu bine. La capitolul financiar, deocamdată, domină necunoscutul si câștigurile mici si incerte. Recomandabil este sa te tii departe de investitii, împrumuturi sau speculatii de orice fel.

Leu

Partenerul de viata sau de afaceri te vor provoca la discutii aprinse la finalul acestei saptamani. Se pare ca ti-ai neglijat obligatiile parteneriale in ultimul timp si de aici au aparut o serie de nemultumiri din partea celorlalti. Intoarce-ti privirea, atentia si eforturile si catre zona parteneriala si rezolva amiabil conflictele ivite. Exista tentatia ruperii unor colaborări.

Fecioara

Rutina din acest weekend te poate obosi, insa vei reusi sa-ți rezolvi o serie de treburi, in special cele legate de serviciu. Dozeaza-ti eforturile pentru ca organismul este destul de solicitat si are nevoie de repaus. Unele afectiuni mai vechi se pot accentua, dar evita zilele acestea consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale.

Balanta

Dorința de iubire este la cote inalte la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercatii cu persoana iubita sau cu copiii. Lasa emotivitatea si subiectivismul deoparte si fii mai atent la nevoile celor din jur. Sunt zile bune pentru a organiza mici peteceri pentru cei dragi sau pentru a te ocupa de un hobby. Sanatatea este vulnerabilă, de aceea ar fi bine să te odihnești.

Scorpion

Treburile gospodaresti sunt cele mai potrivite pentru zilele astea. Curateniile generale, reparatiile curente sau cumparaturile necesare traiului zilnic le poti face cu succes. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort si bunavointa se poate cadea la pace pe orice subiect. Pentru relaxare sunt bune depănarea amintirilor din copilărie împreună cu cei dragi.

Sagetator

La finalul acestei saptamani se anunta calatorii pe distante scurte. Sunt favorizate intalnirile cu neamurile si prietenii apropiati. Se pot isca usor discutii neplacute. Evita sa dai sfaturi sau sa-ți faci probleme pentru orice informatie primita. Pe de alta parte, sunt momente bune pentru studiu, invatare sau pentru planificarea unor cursuri.

Capricorn

Capitolul financiar este preocuparea majoră din acest weekend. Poți primi o suma de bani importanta in urma ativitatii desfasurate la un loc de munca. Sau poti afla informatii importante legate de modificarea salarizarii si conditiilor de munca. Factorul necunoscut iti poate crea neplaceri in sfera muncii si a castigurilor obtinute de aici.

Varsator

Starile tale de spirit sunt fluctuante la finalul acestei saptamani. Se recomanda prudenta, deoarece esti tentat sa te implici in prea multe treburi si sa nu le poti duce la bun sfarsit. Se anunta momente bune pentru a merge la saună, la un cabinet cosmetic sau la o sală de gimnastică. Bine ar fi sa iti propui si o dieta sau o minivacanță în singurătate.

Pesti

Momentele de introspecție, plimbările in aer liber si somnul sunt cele mai indicate activitati pentru acest final de săptămână. Sunt posibile insomnii, vise, viziuni premonitorii sau stari de spirit fluctuante. Evita spatiile aglomerate si problemele celorlalti. Sanatatea este vulnerabila. Dozeaza-ti eforturile si foloseste mai des remedii naturiste.


Articol și foto preluate de pe astrocafe.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii