Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța De unde cumpără Primăria Poarta Albă sandwichuri pentru instituții de învățământ?

ro

03 Apr, 2024 12:30 1030 Marime text
Foto Pixabay.comPrimăria comunei Poarta Albă, județul Constanța, a cumpărat pachete suport alimentar pentru instituții de învățământ.
 
Achiziția s-a brevetat pe 1 aprilie, pentru suma de 26.559,63 lei, conform platformei SEAP. Firma câștigătoare este Club Net Star SRL. Pachetele conțin sandwichuri cu șuncă și cașcaval sau șnițel din piept de pui sau pulpă de pui la grătar.
 
Firma Club Net Star SRL este fondată în anul 2004, conform termene.ro, iar în anul 2022 a raportat 51 de salariați, o cifră de afaceti de 16,6 milioane lei și un profit de 2.606.939 lei. Sediul social este în Murfatlar, pe strada Șerpelea nr. 6, județul Constanța. Asociat unic este Alina-Gabriela Vasilache, iar administrator sunt Liviu Florin Vasilache și Alina-Gabriela Vasilache.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, un nou pas făcut pentru renovarea a 10 blocuri din comună
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii