Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 22 iunie Constanta 27 grade Celsius

ro

22 Jun, 2010 13:03 822 Marime text

Meteorologii au anunţat ploi şi averse în aproape toate regiunile ţării.

În vest şi nord-vest, norii se împuţinează astăzi, dar tot reuşesc să mai aducă ploi, cu vânt şi descărcări electrice în regiune. În aceste condiţii nici temperatura nu creşte prea mult, oprindu-se la 23 de grade la Timişoara şi Arad şi 24 la Oradea.

Ploi multe sunt azi însă în centrul ţării, iar grindina e şi ea un fenomen deloc de neglijat. Maximele nici aici nu promit prea mult, aşa că vor fi cel mult 25 de grade la Cluj şi Sibiu şi 26 la Târgu Mureş.

Favorita averselor cu fulgere şi tunete este astăzi Muntenia. Aici se acumulează de altfel şi 30 de litri pe metru pătrat, aşa că şi în Capitală avem nevoie de umbrele.

În Oltenia însă ploile se mai opresc, dar din punct de vedere termic este răcoare în tot sudul ţării, cu 24 de grade atât la Râmnicu Vâlcea, cât şi la Craiova şi Piteşti, 25 în Bucureşti, în timp ce în Călăraşi şi Brăila, mercurul va indica 28 de grade la amiază.

Dobrogenii nu prea zăresc azi soarele. Ploile se însoţesc şi aici cu fulgere şi tunete, iar valorile termice aduc 27 de grade la Constanţa şi 28 la Tulcea.

Sursa:realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii