Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Chrome Computers va livra echipamentele digitale și mobilierul pentru unitățile de învățământ din comuna Dobromir, județul Constanța (DOCUMENT)

ro

16 May, 2024 17:00 649 Marime text
  • Valoarea achiziției este de 668.557 lei fără TVA
  • Potrivit devizului aprobat al proiectului, se vor achiziționa echipamente digitale pentru 24 săli de clasă și 11 săli grupă,  echipamente digitale pentru laboratorul de informatică, echipamente digitale pentru laborator știinte și echipamente digitale pentru Cabinet de consiliere psihopedagogică
  • Chrome Computers SRL aparține lui Ovidiu Dumitru Cernat care este și administratorul firmei care a mai a câștigat 272 de contracte de achiziție publică
     
 
Primăria Dobromir din județul Constanța a atribuit un contract de dotare cu echipamente digitale în cadrul proiectului: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comună”.

Valoarea achiziției este de 668.557 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.
 
Potrivit devizului aprobat al proiectului, se vor achiziționa echipamente digitale pentru 24 săli de clasă și 11 săli grupă,  echipamente digitale pentru laboratorul de informatică, echipamente digitale pentru laborator știinte și echipamente digitale pentru Cabinet de consiliere psihopedagogică.
 
Despre Chrome Computers SRL
 
Conform termene.ro, societatea are sediul pe strada Gheorghe Pop de Băsești nr. 61-63 sectorul 2, București, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului” și a fost fondată în anul 1994.
 
Ovidiu Dumitru Cernat este atât asociatul, cât și administratorul firmei.
 
Conform termene.ro, el mai figurează în Don Ovidiu SRL, Drumul Binelui Imobiliare SRL, ARB Artex Pretorio SRL, Crops Beton SRL, Naumovici Media SRL (radiată) și Reflex Consulting SRL (radiată).
 
Chrome Computers SRL a câștigat 272 de contracte de achiziție publică.
 
În anul 2022, firma a realizat un profit de peste 4,5 milioane de lei, o cifră de afaceri de peste 63 de milioane de lei și o medie de 22 de angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără laptopuri de peste 400.000 de lei (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii