Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo 30 octombrie 2010

ro

30 Oct, 2010 13:03 1396 Marime text

Încă o zi cu aer de iarnă, în ciuda soarelui promis de meteorologi. Mai ales la primele ore ale zilei, avem nevoie de mănuşi, căciuli şi paltoane. Astăzi va fi frig în toată ţara, dar soare. E drept că va fi şi ceaţă la câmpie, dar după câteva ore, dimineaţa, se va însenina şi soarele va guverna ziua. Soare cu dinţi, e drept.

S-ar putea chiar să avem nevoie de mănuşi chiar şi la amiază. Maximele sunt cuprinse între 8 şi 16 grade.

Aşadar, soare dincolo de rama Carpaţilor. După ceaţa matinală, temperaturile vor creşte, dar la amiaza nu vor fi mai mult de 11-12 grade la Cluj, Sibiu şi Braşov, 14 la Arad şi 15 la Timişoara.

La fel de frmoasă e vremea şi în sud - şi la fel de rece. Vor fi 12 grade azi la Craiova şi Râmnicu Vâlcea, 13 la Turnu Severin şi un grad mai mult doar la Ploieşti.

Soarele straluceste azi şi în Dobrogea, deşi maximele nu se anunţă nici aici foarte generoase. 13 grade sunt anunţate azi atât pentru localitatile din partea continentală, cât şi pentru cele de pe litoral.

Moldova nu face nici ea excepţie de la vremea frumoasă. Se simte o uşoară încălzire in timpul zilei. După tempreaturile negative din zori, soarele va aduce 11 grade la Suceava, şi 12-13 la Galaţi, Bacău şi Iaşi. În Bucureşti am început ziua cu minus 3 grade, aşadar o temperatură comparabilă cu cea de ieri din zori, iar la amiază, în ciuda soarelui, nu vor fi mai mult de 13-14 grade.

Sursă: http://www.realitatea.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii