Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motocicletele, pericol pe sosele din judet

ro

02 May, 2010 15:12 1926 Marime text

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, odata cu începerea sezonului estival numărul accidentelor rutiere este în creştere. Oamenii legii recomandă conducătorilor împlicaţi în traffic să respecte regulile de circulaţie, semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi mai ales să păstreze distanţa potrivită între autoturisme. Mare atenţie trebuie acordată şi motocicletelor, spun poliţiştii. Ieri, în interval de trei ore, pe şoselele din judeţul Constanţa au avut loc trei accidente în care au fost implicate motociclete.

Primul s-a produs în Constanţa, în jurul orei 21.00. Conducătorul unei motociclete Suzuki, la intersecţia cu strada Caraiman, din cauza vitezei excesive, nu a amai avut timp să frâneze şi a izbit în plin un Seat. Motociclistul a fost rănit uşor. La diferenţă de jumătate de oră, în localitatea Mihail Kogălniceanu, un alt motociclist a produs un alt accident. În timpul unui viraj la stînga, conducătorul mopedului nu s-a asigurat şi a intrat într-un autoturism care circula regulamentar. Fiul motociclistului, în vârstă de11 ani, şi conducătorul maşinii au fost răniţi.

Seria accidentelor cu motociclişti s-a încheiat aseară în Medgidia. Florin Polojan, în vîrstă de 23 de ani, a condus un moped în stare de ebrietate. Poliţiştii spun că tânărul, care avea o alcoolemie de 9,93 miligrame/litru în aer expirat, s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt. În urma accidentului pasagera de pe moped a fost transportată la spital iar conducătorul mopedului a fost rănit uşor.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Yamahaia 04 May, 2010 07:37 ce retarzi!!.."Motocicletele, pericol pe sosele din judet"...se intampla accidente zilnice cu autoturismele acolo nu e considerat a fi pericol pe sosele...pff
  • un motociclist 04 May, 2010 01:32 voi stiti sa faceti diferenta intre motociclisti si mopedisti. nu ne mai puneti in aceiasi oala. nu sa inteles nimic din ce ati scris. voi stiti ce inseamna 9,93 alcolemia?
  • Motoman 02 May, 2010 14:20 Nu mai confundati motocicleta cu mopedul...sau motociclisti cu scuteristii fara permis...cand faceti afirmatii despre accidentele cu motociclisti fiti mai impartiali sau documentati-va mai bine...
  • Gigel 02 May, 2010 12:54 1. Mopedul nu e motocicleta, pentru moped nu trebuie permis. 2. In accidentul de pe Caraiman masina nu a acordat prioritate, motociclistul nu avea nici o vina. 3. Jurnalistii care scriu tendentios sunt un pericol pentru societate.
  • cotoi 02 May, 2010 11:40 Ce inseamna viteza excesiva si in ce conditii?SEAT-ul avea cumva prioritate? Cat despre cei cu mopeduri...la cata scoala au, nu ma mir.