Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Municipiului Constanța, în proces cu Alfa & Oculus Medical SRL. Dosarul, pe rolul Tribunalului

ro

19 May, 2024 17:58 1006 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Părți în dosar sunt Alfa & Oculus Medical SRL, în calitate de reclamant și Primarul Municipiului Constanța, în calitate de pârât.
     
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 3324/118/2024, care are ca obiect obligația de a face obligare emitere act adm.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data 15.05.2024, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în obligația de a face obligare emitere act adm, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Alfa & Oculus Medical SRL, în calitate de reclamant și Primarul Municipiului Constanța, în calitate de pârât.
 
Nu a fost stabili termen în dosar.
 
Despre Alfa & Oculus Medical SRL
 
Societatea Alfa & Oculus Medical SRL a fost înființată în anul 2009, are sediul în municipiul Constanța, Aleea Macilor, nr. 2 și se ocupă de „Alte activități referitoare la sănătatea umană”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Constantin Farah-Sunnar.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Alfa & Oculus Medical SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.778.623 lei, cu un profit de 937.157 lei, la 6 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Proces între prefectul județului Constanța și primarul orașului Năvodari. Dosarul, pe rolul Tribunalului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii